Зодиите, които ту се разделят, ту се събират с гаджето

Много се непостоянни
5 ное 2020 18:22, Ивета Иванова
3
Зодиите, които ту се разделят, ту се събират с гаджето
Снимка: БГНЕС

Тези 3 зодии са импулсивни, нерешителни, бързо си сменят настроението и мнението. Затова, често са в драматични връзки и ту се разделят с гаджето, ту отново се събират с него. Вижте кои са, според "Pink Villa".

Овен
 
Тези зодии са силни, смели, имат кураж и не се притесняват да поемат рискове. Те са изключително импулсивни, правят нещата, без много да мислят за последствията и не губят време - активни са. Това, понякога, разваля връзките им - така Овните може да наранят партньора. Но пък и те не губят време в размишление - дали да направят стъпка към тръпката си или да пишат на бившето гадже - директно действат. Затова, често отново се събират с бившия партньор. Овните губят много енергия, тъй като сменят решенията си според настроението си. А и често действат само заради това, че са физически привлечени от някого.
 
Везни
 
Обикновено Везните приемат връзките много сериозно и напълно се отдават на човека до себе си. Те са мили, любезни, не съдят, прощават лесно и затова много пъти им се иска да дадат още един шанс на бившето гадже. Така се оказва, че са се разделяли и събирали с него няколко пъти. Те разсъждават над това какво се е объркало преди раздялата, опитват да оправят проблемите и да работят над тях. Везните са много социални и романтични, мразят да са сами, това също е причина да се връщат при бившите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вечер се събирам с някоя, на сутринта се разделяме. Не им помня имената.
1
4
 
1
 
! Отговори
Кой преди 3 години
се интересува от душевните терзания на ходещите хормонални бомби?!