Рецептата Dnes: Разядка с пармезан и артишок

За топене и мазане
12 ное 2020 09:37, Илияна Николова
5
Рецептата Dnes: Разядка с пармезан и артишок
Снимка: istock

Продукти:

1 глава бял лук, нарязан
8 скилидки чесън, пресован
400 г артишок
300 г спанак
230 г пармезан, настърган
½ кубче зеленчуков бульон
1 чаша майонеза
220 г заквасена сметана
 
Приготвяне:
 
Пасирайте лука и чесъна с пасатор или в блендер. Добавете сварения артишок. Пасирайте. Добавете спанака, пармезана, кубчето бульон. Пасирайте добре. В отделна купа разбъркайте майонезата и сметаната. Добавете ги към останалата смес и отново пасирайте.
 

5
Още от Ако щете - вярвайте
Кои са неверниците на зодиака?
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Хаха преди 2 седмици
Толкова са потресаващо смешни и жалки кратунистите. Цял живот искат да дъват каймата с *** да се гняват с праз и чесън, и да оригат на джибри. Тяхното меню може да го гледате в екранизацията на Бай Ганьо. Калата как се изхранваше
3
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ми като не ви харесва, яжте си шкембе чорбата и тройката кебапчета с гарнитура. Никой не ви кара да ядете разядки.
2
3
 
1
 
! Отговори
тъй тъй преди 2 седмици
До Хм

Ми еврипейски разядки бе,човек!Щом е еврипейско може и въглища да ядеш!
1
4
 
8
 
! Отговори
Хм преди 2 седмици
Брей, че модерни станаха разните "разядки". Обикновени мешавици, каквато всеки може да си забърка според вкуса. Тази хич не ми звучи добре, не мисля, че би се получил добър вкус при комбинация от спанак, артиш0к, чесън и кромид. То затова трябва да се удави тази смес в майонеза, бита сметана и сирене, за да не се усеща другото. За бульона да не коментирам, егати "рецептата" щом за постигането на вкус е са необходими изкуствени добавки.