Рецептата Dnes: Разядка с пармезан и артишок

За топене и мазане
12 ное 2020 09:37, Илияна Николова
5
Рецептата Dnes: Разядка с пармезан и артишок
Снимка: istock

Продукти:

1 глава бял лук, нарязан
8 скилидки чесън, пресован
400 г артишок
300 г спанак
230 г пармезан, настърган
½ кубче зеленчуков бульон
1 чаша майонеза
220 г заквасена сметана
 
Приготвяне:
 
Пасирайте лука и чесъна с пасатор или в блендер. Добавете сварения артишок. Пасирайте. Добавете спанака, пармезана, кубчето бульон. Пасирайте добре. В отделна купа разбъркайте майонезата и сметаната. Добавете ги към останалата смес и отново пасирайте.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Хаха преди 3 години
Толкова са потресаващо смешни и жалки кратунистите. Цял живот искат да дъват каймата с *** да се гняват с праз и чесън, и да оригат на джибри. Тяхното меню може да го гледате в екранизацията на Бай ***. Калата как се изхранваше
3
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми като не ви харесва, яжте си шкембе чорбата и тройката кебапчета с гарнитура. Никой не ви кара да ядете разядки.
2
3
 
1
 
! Отговори
тъй тъй преди 3 години
До ХмМи еврипейски разядки бе,човек!Щом е еврипейско може и въглища да ядеш!
1
4
 
8
 
! Отговори
Хм преди 3 години
Брей, че модерни станаха разните "разядки". Обикновени мешавици, каквато всеки може да си забърка според вкуса. Тази хич не ми звучи добре, не мисля, че би се получил добър вкус при комбинация от спанак, артиш0к, чесън и кромид. То затова трябва да се удави тази смес в майонеза, бита сметана и сирене, за да не се усеща другото. За бульона да не коментирам, егати "рецептата" щом за постигането на вкус е са необходими изкуствени добавки.