Какво да очаквате тази седмица, според зодията?

Астрологична прогноза за периода 16 – 22 ноември
16 ное 2020 20:20, Иванка Гъркова
3
Какво да очаквате тази седмица, според зодията?
Снимка: IStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 16 – 22 ноември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Създайте си план на действие още в началото на седмицата. Направете го така, че да си осигурите баланс между работа и почивка. На моменти ще се налага да напускате зоната на собствения си комфорт, за да отстоите или подобрите позициите си, но ще е за кратко и няма да е свързано със сериозни усилия. Заемайки се с някаква работа я правете „като за последно“. Старанието ви ще бъде оценено високо. Съмнително е дали ще получите допълнителни приходи, така че не рискувайте. Не обсъждайте плановете си с личности, на които не сте сигурни, че можете да се доверите. Малко предпазливост ще ви спести неприятности. Малки разходи за развлечения или някакво дребно удоволствие можете да си позволите в края на седмицата.

Телец

Преодолейте вътрешните страхове, за да повишите ефективността си. Ще разполагате с достатъчно добри възможности за разширяване на собственото си влияние. Дали ще се възползвате от тях или не, зависи изцяло от вас. Енергетиката и творческият ви потенциал са силни. Ще можете да довършите сложни занимания, които по някакви обективни причини са били в застой. Избягвайте контактите с непознати. Не запълвайте всичкото си свободно време само с домашни и битови задачи. Организирайте си подходящи спортни занимания или разходка сред природата. Въздържайте се от пътуване на дълги разстояния, ако не е абсолютно необходимо. Поддържайте финансовите си сметки изрядно. Допълнителни приходи е възможно да получите от колективна дейност, извършена преди време. Деловите контакти ще са обещаващи по отношение предстоящите споразумения.

Близнаци

Периодът ще е видимо успешен за представителите на вашия знак, занимаващи се с интелектуални и творчески дейности. Всички останали ще повишат работоспособността си, ако редуват еднообразните и монотонни занимания с делови срещи, професионални дискусии и от време на време леко променят обстановката около себе си. С по-малко усилия ще се справят работещите в режим „хоум-офис“. Организацията на процеса работа-почивка ще зависи изцяло от тях и ще могат да поддържат устойчив тонус и добра физическа кондиция. Обстоятелствата може да ви принудят да направите непредвидени разходи и да прибегнете до финансовите си запаси. Преценете взискателно дали наистина си заслужава. Не се разсейвайте с второстепенни занимания и не омаловажавайте собствените си грешки. Коригирайте ги своевременно и те ще останат незабелязани.

Какво очаква представителите на останалите зодии през седмицата в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
АЗ ОЧАКВАМ преди 3 години
БОЙКО ДА ОТКРАДНЕ ОЩЕ НЯКОЙ МИЛИАРД ОТ МАГИСТРАЛИ !
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не сме зодии