Знаците, че Луната ви е във Водолей

Вижте кои черти може да разпознаете у себе си
10 фев 2021 18:48, Теодора Драгоева
3
Знаците, че Луната ви е във Водолей
Снимка: IStock

Всеки елемент или планета в рождената ни карта разкрива черти от нашия характер и темперамент. Докато слънчевият ни знак традиционно се свързва с проявата на личността ни, то лунният ни знак се свързва с вътрешното ни Аз – нашите емоции.

Ако вашият лунен знак е Водолей, това означава, че Луната е пътувала през Водолей по време на вашето раждане. Единадесетият знак в традиционния зодиак, обикновено се изобразява като носител на вода. Противно на това изображение, Водолей е въздушен знак!

Ето и някои черти, които всички хора с Луна във Водолей споделят и вероятно и вие ще ги разпознаете в себе си:

1. Вие сте единствен по рода си

Хората с Луна във Водолей са уникални по своята същност. Те са посветени на желанието си да се различават от масата, дори ако това противоречи на общите норми и на това, което традиционно се счита за „нормално“. Някой хора с Луна във Водолей често усещат, че не се вписват в кръга около себе си, но това не ги засяга особено. Те са готови да поемат рискове и да опитат нови преживявания. Хората обикновено смятат приятелите си с Луна във Водолей за готини.

2. Вие сте приятелски настроен

Ако Луната ви е във Водолей, вие сте приветлив човек, който лесно приема другите, без да страдате от предразсъдъци. Макар понякога да ви възприемат за самотник, вие всъщност се грижите за другите и се опитвате да насърчавате чувството за общност в каквато и група да попаднете.

3. Не сте много емоционален

Водолеят е един от най-малко емоционалните знаци. Хората с Луна във Водолей често имат усещането, че гледат събитията отвън, но не могат да се потопят в дълбочината им. Липсва им емпатията, присъща на водните знаци. Именно затова те се опитват да бъдат приятели с всички, като компенсация.

4. Не се вписвате лесно

В някои дни хората с Луна във Водолей могат да се чувстват твърде странни и да усещат дискомфорт в компанията на другите. Тяхното желание да помагат на групата, към която принадлежат, е в непрекъсната борба с необходимостта им да бъдат сами и да се справят сами с предизвикателствата. Тези противоположни чувства могат да накарат хората с Луна във Водолей да се чувстват несигурни в себе си.

Вижте останалите знаци, че Луната ви е във Водолей в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: лунаастрологиязодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Живи глупости
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съвсем вярно.