4 зодии, които едва ли ще сключат брак

Вижте кои са те
Обновена: 21 апр 2021 15:37 | 21 апр 2021 15:30, Ивета Иванова
15
4 зодии, които едва ли ще сключат брак
Снимка: Pexels

 Някои хора нямат търпение да се омъжат и мечтаят за своя сватбен ден, а на други просто не им допада идеята са брака. Част от зодиите са свободолюбиви, не си представят да посветят живота си на един човек и създаването на семейство не е сред най-големите им мечти. Ето кои са те, според "Pink Villa".

Овен
 
Те много често си менят настроението, импулсивни са и понякога действат, без да са помислили първо. Големи инати са и трудно правят компромиси, затова бракът не е за тях. Обичат да имат свобода да правят всичко, което искат, по начина, по който го искат. Не им харесва някой да им държа сметка или да трябва да дават отговори и обяснения на партньора. Трудно ще бъде да са отдадени съпрузи/съпруги.
 
Близнаци
 
Не са сигурни, че разбират идеята на брака и че тя им допада. Смятат, че да се омъжат за някого, ще внесе монотонност, скука и еднообразие във връзката, а и в самия им живот. Ако сключат брак, те се чувстват потиснати, смятат, че трябва да спазват прекалено строги правила и са ограничени. Обичат забавленията, флиртовете и купоните и трудно ще се откажат от това, заради брака.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
4
 
! Отговори
до 1 преди 2 години
Отскоро ли четеш Днес?
1
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По-големи глупости не бях чел!