Изоставена булка спретна "случайно парти" вместо сватба

Не отменила купона, въпреки липсата на младоженеца
24 сеп 2022 19:08, Александър Попов
22
Изоставена булка спретна "случайно парти" вместо сватба
Снимка: Pixabay/melancholiaphotography

27-годишната Кейли Стед от уелския град Суонси се омъжи, въпреки че годеникът й я изостави непосредствено преди сватбата, съобщи The Sun.

Вечерта преди сватбата Стед отишла на моминско парти с приятелките си, докато годеникът й Калъм остана с приятели в микробус близо до сватбената церемония. На следващата сутрин приятелите му казали на булката, че по време на купона той отишъл някъде и не се върнал. Стед се обадил на майката на Калъм и разбрал, че той е тръгнал с колата си.

„В този момент все още имах надежда, че той ще се върне, защото през цялата ни връзка той понякога излизаше на разходка или сядаше зад волана, за да прочисти главата си, когато беше нервен“, спомня си Стед. На следващия ден обаче бащата на младоженеца каза, че Калъм няма да дойде на сватбата.

Известно време Стед беше в отчаяние, но в крайна сметка реши да не отменя празника, тъй като искаше да прекара времето с приятели и роднини. „Похарчих много пари, очаквах с нетърпение лакомства, танци с баща ми, прекарване на време със семейството ми, така че защо не?“ - каза булката.

Стед смени надписа „Господин и госпожа“ на кабината за снимки със „Случайното парти на Кейли“ и удари с юмрук сватбената торта, тъй като й напомняше за Калъм. „Винаги ще ми напомня, че нямам нужда от нечия любов, за да бъда щастлива“, каза жената./БГНЕС


22
Още по темата: изоставена булка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
0
 
! Отговори
Щерю преди 2 месеца
Годеникът беглец - сюжет за нов филм на Холивуд...
16
0
 
8
 
! Отговори
мдаа преди 2 месеца
по-добре с друг отколото с някакъв откачалник който не е порастнал и не знае какво иска
15
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До сьоъветно - Ти близнакът на Вивианчето ли си?
14
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До сьоъветно - Ти близнакът на Вивианчето ли си?
13
0
 
3
 
! Отговори
бушмен насиров преди 2 месеца
Чета статии и коментари на дищерята за лека нощ постоянно.
12
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Браво мацка! Човек може само да се възхищава на такива жени. По-добре ли щеше да се да избяга обляна в сълзи, 2 години да лекува депресия и 10 години да не иска да живее заради някакъв, които не я заслужава?
11
1
 
0
 
! Отговори
сьоъветно преди 2 месеца
са заплатенипредателство е силна дума и не е за кви от които никога не си имал и разли4но мнениенякаква мисьл и себеусе/ане сь/о
10
7
 
1
 
! Отговори
Вилиана Миделиева преди 2 месеца
Антония и Вилиана разделили в сватбена никога. Аз имам гаджето си и мъж. и двете на децата ви! Разбирах се. Рекламата проси ми фалшиви виц. Шегувам се така. БРАВО! ВИВИ НЕ ВЯРНО ЛЪЖА. НЯМА НИТО. НЯМА ГАДЖЕТО НЕ СЕ КАЗВАШЕ НИКОГА.ИЗВИНЯВАЙ СЕ!
9
3
 
6
 
! Отговори
Таз булка жена ли е преди 2 месеца
"Вечерта преди сватбата Стед отишла на моминско парти с приятелките си, докато годеникът й Калъм остана с приятели в микробус близо до сватбената церемония. На следващата сутрин приятелите му казали на булката, че по време на купона той отишъл някъде и не се върнал. Стед се обадил на майката на Калъм и разбрал, че той е тръгнал с колата си"... Алоо, редакторите? или аз не съм за гейски истории...
8
2
 
12
 
! Отговори
Права е преди 2 месеца
На такъв мъж не можеш да имаш доверие. Явно, не е уравновесен, нито е отговорен и почтен. Да се отървеш от такъв мъж наистина е повод за празнуване.
7
4
 
9
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 месеца
Благодарете на другарят Пyтин, че оправи сеэоните и климатот
6
1
 
13
 
! Отговори
Дедо преди 2 месеца
Браво на момата, мъже много, вибpaтоpи бол!
5
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Така ами. Няма да реве за някакъв пундьо.
4
3
 
7
 
! Отговори
пилешки мозък преди 2 месеца
колко трогателно с момата
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Колко храна щяла да иде на вятъра.Добре,че бащата на нехранимайкото се е обадил навреме.
2
3
 
3
 
! Отговори
Бай Маньо преди 2 месеца
В наше село едно време, мисля през 88-*** година беше, в деня на сватбата на едни съседи, чичо Румен се висна у тях, той не си беше нещо наред в акъла, сгодили са се да идат на сватба, той им казал, чакайте забравих нещо, Ей ся ша дойда. Минали 20 минути никакъв го няма, върнали са се да видят какво е станало- гледат виснал се у тях. Така и не се разбра от какво се е обесил. Та тогава съседите и сватба спряха, разпратиха гости, музиканти, в памет на загиналия чичко Румьо. Бог да го прости!
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Боко и Мата Хари