Венера във Везни - какво да очаква всяка зодия?

Прогноза за периода
4 окт 2022 22:15, Ивета Иванова
3
Венера във Везни - какво да очаква всяка зодия?
Снимка: Pixabay/kalhh

 Планетата на любовта и красотата Венера влезе в знака на Везни - чувствени, романтични зодии, които ценят естетиката, на 29-и септември и ще остане там до 23-и октомври. Това значи, че ни чакат много романтични и вълшебни мигове. Трябва да прегърнем магията на любовта и да се отдадем на партньора. Ето какво да очаква всяка зодия, според "NYPost".

Овен
 
Да се приготвят за прекрасни моменти във връзките. Обвързаните намират все повече магия в отношенията си с партньора и стават по-чувствени. Ще могат да обсъждат дългосрочните си планове и цели. Необвързаните ще имат повече късмет и може да намерят някого, който да остане по-дълго в живота им.
 
Телец
 
По-лесно ще намират баланса между работата и личния живот. Връзките с клиенти, колеги, подчинени и дори домашни любимци ще се подобряват. Може да се захванат с нови проекти или да търсят нова работа - ще имат късмет.
 
Близнаци
 
Романтиката е във въздуха! Това е най-важния период в годината за необвързаните, в който могат да си намерят ухажор, който да стане тяхна сродна душа. Обвързаните може да използват тези страхотни вибрации, за да се забавляват повече с партньра или дори дамите да забременеят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Леле Мале преди 1 година
Както обикновено невярно- Венера е в Дева..