Билетите на СФФ – в продажба от 2 март

Закупуването става на място във всички фестивални кина и онлайн
Обновена: 1 мар 2017 17:02 | 1 мар 2017 16:33, Петя Славова
0
Билетите на СФФ – в продажба от 2 март
Снимка: София Филм Фест

От 2 март – точно седмица преди старта на 21-вия София Филм Фест, вече ще може да намерим билети на касите на фестивалните кина за филмите във фестивалната програма.

Предварителните продажби стартират в Билетен център НДК, Дом на киното, Cinema City Mall of Sofia, Cine Grand Park Center Sofia, Кино Арена Делукс Bulgaria Mall, Euro Cinema и Културен център "G8”.

Касата на кино "Одеон” стартира от 10 март.

Както винаги, билети ще се продават и преди началото на първите прожекции в Кино "Люмиер”, Френския институт – кино "Славейков”, кино Влайкова, Пространството за съвременно изкуство ДНК на Националния дворец на културата, Културен център на СУ "Св. Климент Охридски” и ОКИ Дом на културата "Искър”.

На разположение имате и онлайн продажби на билети за НДК – Зала 1, кино „Люмиер”, Дом на киното, кино "Одеон”, Френския институт – кино "Славейков”, Културен център на СУ "Св. Климент Охридски”.

Билети ще има още в магазини за подаръци, книжарници и барове.

София Филм Фест поддържа демократична политика на цените на билетите от самото си създаване. Основната цена на билета за кино от 7 години насам е 8 лева, като има намаление за студенти, ученици, пенсионери и хора в неравностойно положение.

Цената на билетите в Зала 1 на НДК е 9 лева. Допълнителни намаления има за закупуване на количества билети в определени кина. А със специалните карти СФФП (София Филм Фест за пенсионери) и ISIC карти със специален стикер (за СФФУ - София Филм Фест за учащи) се откриват още шансове за гледане на повече кино за съотвените категории зрители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: софия филм фестбилети
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари