Пощенска банка дава бърз кредит по телефона

Банката вече обявява годишния процент на разходите по своя Бърз потребителски кредит
7 дек 2005 11:25,

Бързият потребителски кредит на Пощенска банка вече се предлага и по телефона с промоционална лихва от 11,5% за първата година, съобщиха от банката. Безплатният за абонати на БТК и Мобилтел телефонен номер е на разположение на клиентите от 9 до 21 часа всеки делничен ден.

Размерът на бързия потребителски кредит е до 10 000 лева, а срокът за погасяване е до 60 месеца, съобщават още от банката. Кредитът е без поръчител, като такъв може да се изиска в случай на нужда.

Пощенска банка вече обявява годишния процент на разходите по своя Бърз потребителски кредит. Банката е една от първите, които ще приложат на практика споразумението на Асоциацията на търговските банки за реално съобщаване на разходите по потребителски кредити. Годишният процент на разходите (ГПР) за Бързия потребителски кредит от Пощенска банка се изчислява на база размера и вида на кредита.

Така например Бърз потребителски кредит без поръчител за сума от 1000 лв, срок на изплащане 60 месеца, при промоционална лихва от 11.5% за първата година и лихва за оставащания период на погасяване 16.95%, има ГПР от 17.71%, съобщават от Пощенска банка. Процентът на разходите за същия кредит с поръчител възлиза на 15.46%.

Промоцията от 11.5% за първата година е валидна до края на 2005г, информират още банката.

Пощенска банка е част от гръцката EFG Eurobank Ergasias, която притежава 98.70% от активите й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание