Студент се самоуби, скочи от блок във Варна

20-годишното момче е учило в Техническия университет
6 яну 2012 09:45,
59
Студент се самоуби, скочи от блок във Варна
Снимка: архив Булфото

20-годишен студент се е самоубил, скачайки от 8-ия етаж на блока, където живее на квартира, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Варна.

Момчето е от Балчик и е учило в Техническия университет на морската ни столица.

В момента тече разследване, което да установи причините, довели до решението му да сложи край на живота си.

Според криминалистите става въпрос за самоубийство по лични причини. Предсмъртно писмо обаче не е открито.

Работата по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Аман преди 12 години
Живея в този блок от където скочи момчето...Той е втория човек който скача от него от както се помня...И двата трупа са ми вече съзнанието без да съм искал...мамка му... и врата все рано сутрин...Мир на праха им.
54
0
 
0
 
! Отговори
1 преди 12 години
ne, napulno seriozen sum... dori v4era sedqh na prozoreca... prosto ne iskam da e taka ama
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Горе споменатото момче беше мой колега и приятел. Много скърбим за него и се надяваме сега да е на по добро място. R.I.P. Симо винаги ще те помним ;( ПС: Моля имайте малко уважение и не пишете глупави коментари.
52
4
 
2
 
! Отговори
1 преди 12 години
Az sum student vuv TU Varna 1 kurs i skoro sigurno shte napravq sushtoto...
51
2
 
8
 
! Отговори
Студент в ТУ Варна преди 12 години
Тва техническия си е*ало мамата... Аз съм 3ти курс и откачам вече... не се издържа.
50
0
 
3
 
! Отговори
tihomir преди 12 години
ei tui e da ti dotegne jivota
49
3
 
22
 
! Отговори
Найден преди 12 години
Сигурно го е направил от весел и щастлив живот и от огромна любов към Премиера.
48
0
 
7
 
! Отговори
по- добре да.... преди 12 години
Уважавайте родителите си, но в никакъв случай не си отдавайте живота на тях, след, като вече си иматe личeн живот, деца и семейства. Пазете нервите си за децата, защото те имат най- голяма нужда от Вас, и още нещо, колкото повече им се притрисате на възрастните, толкова повече сте лоши, и те вечно недоволни. Игнорирате, всички онези фактори, които ви, карат да се чувствате зле, ви разстройват, ви обиждат.
47
3
 
4
 
! Отговори
46 преди 12 години
Ако майката на момчето му е казала, така, тогава няма какво да се се учудвате, защо се самоубило!
46
1
 
2
 
! Отговори
41 преди 12 години
Освен, че не разбира не знае, но самодовлната и усмивка винаги показава, че винаги е наясно с нещата. Майка ми е от типа хора, които много уважава децата си и ги обича, но да не са и вкъщата и наче коли и беси по всякакви начини, че, колкото и да си признат, дори в професята си, сред познати приятели и с добро семейство да кажем, толкова се стреми да ти покаже, че си едно нищожество и си по- нисък от тревата и не само с мен, така се държи. Това е обичайното и поведение.
45
0
 
10
 
! Отговори
v преди 12 години
Ако е любовна мъка обществото ни е виновно, замислете се че щом останеш без гадже на 20-25 години почват подигравки,наричания,обиди,мислят те за ненормален.А не гледат колко нещастни хора има защото са с неподходящите,колко аборти, изоставени деца.А на 30 ако не си женен вече си стар ерген/мома и какви ли не други селски стериотипи и пак същото унизително отношение като към половин човек.Много такива случаи имаше и на обикновени и известни хора.А българите трябва да са по толерантни.
44
0
 
2
 
! Отговори
:) преди 12 години
и ако се почувствате обидени , то вие сте такива :)
43
1
 
6
 
! Отговори
л;ксклкгксдл преди 12 години
каква е целта на материалния свят в който сме -да *** платените *** , да се напиваме като *** ,да си купуваме Джиесеми с 100 мегапикселови камери , с които да се снимаме как сме се наковали и после да се изтипосаме в интригарника фейсбоклук , това е 1 затворен кръг и дори в началото да ви хареса , то 1000 % ще ви омръзне все някога и ще се чувствате депресирани и все някой ще ви е крив , че не приличате на звездите от сериалите ,които ви карат да подражавате на тях и вие естествено приемате
42
0
 
1
 
! Отговори
:) преди 12 години
дабъл ю дабъл ю дабъл ю точка иванстаменов точка ком - от там почвайте - на който не му харесва - ще си остане *** материална увцъ - поне съм ви казал , така че това мога да направя за вас - овцете
41
0
 
3
 
! Отговори
Веднага почвайте преди 12 години
и като ви казват от медиите - живейте сега ,като умрете ще му мислите , това изобщо не е вярно , След като нямаш никакъв опит в духовните работи , как си представяте че след смъртта ви ,веднага всичко ще се оправи ,след като мозъците ви са изцяло консуматорско-алчни , стремящи се да прецакат другия, за да заситят мазното си шкембе? - вие там ще бъдете по-изостанали от мен , т.е. в тъй наречения Ад , така че почвайте да четете Рудолф Щайнер - и без повече *** караници тука, ясен ли съм ?
40
2
 
2
 
! Отговори
Безплатен съвет преди 12 години
за мен лично материалният живот е най-низшият възможен , съвсем друго е след смъртта да отидеш горе , където не плащаш робски данъци , не ядеш ГМО , не ти ваксинират живачни ваксини , не пиеш вода с флуорид , чрез който затъпяваш( справка - всички коментари освен моя ) ,не гледаш курвенско-чалгарски простотии - да - Всички сте против тях ,но ги гледате , ваша си работа , аз лично знам кое е добро и зло и вече нямат почти никакъв шанс да ме манипулират , а вие другите сте със слаби психики
39
1
 
3
 
! Отговори
До 30,31 от 29 преди 12 години
Чак сега погледнах отново коментарите към тази статия и видях, че си написал отговор. Подведе ме цифрата 16 в ника ти - помислих, че е 16-годишно момче, което се оплаква от прекалено силно контролираща го майка. За другото си прав - и аз съм зрял човек с прилична професия, уважавам родителите си, имам си собствен живот, но падне ли й възможност, и моята майка се бърка дори в неща, които не разбира. Изглежда, това е някакъва особеност на националния манталитет.Съхрани си нервите и дано оцелееш!
38
1
 
3
 
! Отговори
до 22 преди 12 години
Ай да се обзаложим за 10000000000 , че живота не е само един ? Или не в този смислъл - той е един , но е безкраен , а за самоубийство сега този умник доста ще има да си изчиства кармата
37
0
 
3
 
! Отговори
komentara na 35 преди 12 години
И, откъде, този смисъл за живот? В един апратамент живеят поне две поколения да не кажа три, семейства, като съкратят половината от работа или един от едно семейство работи за 400 лева., какво се случва, според Вас? Възрастните започват да роптаят по- млaдите, как им изяждат парите, че са лентяи, защото не ходят на работа, кой ще плаща разходите по апартамента, като няма доходи създават се голямо напрежение и конфликти. Постоянно се карат с младите за щяло и нещяло е как се живее така?
36
0
 
5
 
! Отговори
36 преди 12 години
Възможно е и да е заради някой преподавател къде му е късал нервите и не го пуска на изпита заяжда се с него и такива от този сорт неща.