Абитуриентски бал завърши с масов бой в София

19-годишно момче е в тежко състояние в "Пирогов"
Обновена: 17 май 2012 12:36 | 17 май 2012 12:07,
180
Абитуриентски бал завърши с масов бой в София
19-годишен абитуриент е тежко пострадал, но е без опасност за живота. Снимка: архив, Impact Press Group

19-годишно момче е тежко пострадало след масово сбиване на около 30 абитуриенти в заведение в центъра на София, съобщи БНР.

Сбиването е станало около 2.40 часа тази нощ в заведение на ул. "Позитано".

Охраната на заведението е успяла да накара 30-ината абитуриенти да излязат навън.

Там обаче скандалът е продължил и е прераснал в масов бой.

Един от завършващите ученици е в тежко състояние, със счупен нос и други травми по тялото. Той е настанен в "Пирогов" без опасност за живота.

Полицията разследва инцидента. Със случая се занимава Първо районно полицейско управление в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още по темата: масов бойабитуриенти
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В частност до "момиче на 17"...ъ ъ ъ ъ ъ ъ ъ ъ колко години ше си на 17 *** ?(бе провокаторите...от време на време сменяйте псевдонимите, никовете и подобни, че са излагате)
107
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хвала на таквизи абитуренти...личи си, че ше станат хора...липсват им първите 17-18 години *** нема значение...
106
0
 
3
 
! Отговори
До момиче на 17 преди 11 години
нямаш спиране спри се,че ти се смеят хората
105
0
 
7
 
! Отговори
До момиче на 17 преди 11 години
Потроши си клавиатурата днес, миличка. Много ми е интересно как случайно в бързината слагаш тирета тук-там, а иначе пропускаш да ги слагаш, когато повтаряш една и съща съгласна 8 пъти. Помоли мама да ти купи нов лаптоп, преди да си счупила от нерви и и монитора. Поздрави от морето - тръпна в очакване да те видя на плажа, за да повикам активистите на Грийнпийс да те върнат обратно в морето ;)
104
0
 
2
 
! Отговори
до момиче на 17 преди 11 години
Маце, на клавиатурата ти има клавиш Caps Lock .... Цъкни го , всезнайке...
103
1
 
3
 
! Отговори
до момиче на 17 преди 11 години
Толкова си проста, че чак не можеш да озъзнаеш граматическата си грешка и смисъла на написаното... Отличничка била, голяма гражданка, че и със самочувствие. Толкова са плоски обидите ти, че чак не мога да се обидя. То и ти си плоска, плоска, та чак прозираш. Сега ти е лесно- тате носи, мама меси. Но отиди в Италия, живот и здраве, там ще се сблъскаш с истинския живот и истинските проблеми и тогава няма да се мислиш за толкова велика. Междудругото, лятото ходиш ли на море при "селяните"?
102
0
 
6
 
! Отговори
до момиче на 17 преди 11 години
"Гражданке", цитирам те: "На първо място сме по-болести в Европа". Хвала! Какво ли се занимавам и аз с вчерашна пикла, на която самочувствието й се гради само и единствено на база рожденното й място...
101
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Селото се оказа точно във града.Абе не е смешно. Вместо да се веселят, те го обърнаха на бой. Жалко е споре мен. Лошото е, че такива боеве са редовни, и могат да доведат но нещо наистина много лошо.
100
1
 
13
 
! Отговори
тъпи амфетаджии преди 11 години
еххх махнаха казармата и пишлеметата забравиха каде се намират...Сега някви 15 годишни дупета с избръснати краченца и фанелки с вдигнати якички гледат злобно,а не знаят какво беше навремето,когато се сваляха дори и маратонки,за пари няма да говоря..И най лошото е че тъпите дупета си купиват медамфетамин за 10лв ,напиват се и стават лошите работи..Дисциплината малките да уважават големите съвсем изчезна...А като се замисля как се трепереше на входа на поделението,преди казармата,ей тва им липсва.
99
1
 
8
 
! Отговори
nqkoi-drug преди 11 години
Още по - лошо ще става при тази криворазбрана цивилизация. Ако продължава държавата да премахва реда и дисциплината при възпитанието на младите и докато управляващите демонстрират недосегаемост - така ще бъде. Неможе *** да се бият и да крадат и никой да не взема отношение, а българите виждайки това да не правят същото. Интелекта не променя обстоятелствата.
98
0
 
6
 
! Отговори
до момиче на 17 преди 11 години
Ех ти, мило девойче...Освен знания трябва и опит! И не се занимавай с "ЧИКАТИЛО" ! Ако беше малко по-умна,за каквато се мислиш,щеше да разбереш,че кореспондираш с 12 годишен хлапак... А това,че при тебе няма покритие между знания и самочувствие си остава факт...Това му се казва комплексарщина...
97
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Колко е преиначено и засилено, за да си правите реклама! Няма никакви тежки травми и тежко пострадали !!!
96
1
 
8
 
! Отговори
Rucifer преди 11 години
За всичко е виновен плешивият п.дал Славчо Трифонов. Всички, които го гледат са чалгаджии, потенциални чалгаджии или толерират чалгата. Ако не вярвате, огледайте се и поразпитайте. Успех!
95
1
 
6
 
! Отговори
тцътц преди 11 години
бъдещето на Българето, брато, не само на Софето... чунким не сме пътували из страната и не знаем кое къде как стои :D вместо да се плюем, да се стегаме, че нещата хич не вървят на добре! оня ден си поглеждам през прозореца, че навън некви крясъци като от футболен мач, и що да чуят ушите ми и видят очите ми? банда пишлемета, около десетина на брой, обикаля улицата, дърви се на случайни хора, които просто си пият кафето, мята бутилки и крещи "да го ду*ате, ний завършихме!" кво се завършили бе :D
94
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
това е ентелегенцията - бъдещето на Софето
93
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
пак ли се бият *** на Европа ашколсун:)
92
2
 
16
 
! Отговори
до момиче на 17 преди 11 години
Призоваваш за грамотност, но в същото време ти правиш граматически грешки. "По" и "най" се употребяват с тире, само когато се използват за сравнителна и превъзходна степен. Била отличничка по БЕЛ... Ясна си ми като бял ден! Един човек правилно ти беше написал, че колкото и да си прочела, не си направила най-важното- не си вникнала в смисъла... Но и ти не си толкова виновна- образователната ни система е такава, не стимулира мисленето и разсъждаването, а зубренето... Поздрави от един "селянин"!
91
1
 
11
 
! Отговори
UACEG преди 11 години
Бог да пази България от това поколение ! :D
90
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Избора на дестинация обяснява почти всичко - момичето е кандидат-манекенка дето ще се озове в най-добрия случай в някой италиански бордей... Лошото е, че тя е представителна извадка за "умствения капацитет" който напира от следващото поколение...
89
3
 
7
 
! Отговори
Марти до 120 преди 11 години
Търново ли е село бе ***.