Напушен шофьор се блъсна в бетонна колона

Той обяснил на полицаите, че е загубил управление над колата
19 юли 2016 22:18,
7
Напушен шофьор се блъсна в бетонна колона
Снимка: Булфото, архив

Водач, употребил наркотици, се блъсна в бетонна колона, съобщиха от полицията в Горна Оряховица.

В понеделник вечерта на кръстовище в железничарския град полицейски патрул забелязал обилно количество автомобилно масло по пътното платно. В близост униформените видели лек автомобил с множество удари по предната му част, пише "24 часа".

На мястото на водача бил 22-годишен мъж от Горна Оряховица. Той обяснил на униформените, че е загубил управление над автомобила и се е блъснал в бетонната колона.

При проверка за употреба на наркотици, апаратът дал положителен резултат на "тетрахидроканабинол". Мъжът дал и кръвна проба.

Произшествието е обработено по административен ред. Водачът е задържан за 24 часа. По случая е започнато бързо производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
3, 4 и 5 не е някакво вярване, а истината, която е обосновена с реални факти. По същият наичин, по който джихадист вярва, че да убиваш е добре и действа според това вярване, така по-голямата част от вас вярват, че канабиса е мн опасен наркотик и го третират като такъв, а това е само една лъжа, но това е нормално за днешният свят, изтъкан от лъжи, манипулации и илюзии, на които им предстои да се разпаднат заедно със света така или иначе, и без това не струват.
5
2
 
0
 
! Отговори
до 3,4 и 5 преди 7 години
Много пушите момчета, спрете се малко :Д
4
0
 
1
 
! Отговори
Лекуваща билка преди 7 години
...тотална простотия, ама като са ви такива филмите, в които живеете, едни произвеждат оръжие и го продават на най-тъпите в света, които после ви заплашват с религиозна война и вие се чудите какво става, докато на лидерите ви грам не им дреме за вас докато трупат пачки, вие сте се хванали да мразите растение, което лекува куп неща, никой не е умрял от него, и най-малкото негативно поведение на употребяващ е абсолютната рядкост, нема проблеми, създавайте си негативност около вас колкото искате.
3
1
 
1
 
! Отговори
Лекуваща билка преди 7 години
Учените са установили, че няма никаква връзка с рак на белите дробове и пушенето на трева, дори напротив, димът от тревата предотвратява изпускането на ензим в белите дробове, който причинява рак когато е налично тютюнопушене. Увреждането на мозъчните клетки се наблюдава единствено при подрастващи, не и при възрастни, които употребяват, не знам дали сте на ясно алкохола колко мозъчни клетки уврежда и при възрастни и при деца, да се третира като незаконно, докато алкохола е във всеки магазин е...
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Канабисът е с пъти по-безопасен за организма от алкохола и цигарите, в дългосрочен и краткосрочен план. И това винаги ще си остане така, защото той е създаден да лекува, той е билка, която има психоактивно влияние в/у съзнанието, което в никакъв случай не е негативно, за разлика от алкохола, съдържа вещество, от което няма нито един смъртен случай, няма и да има, защото за да предозираш от него, трябва да изпушиш 600 кг, за 15 мин. Към тютюна пристрастяването е мн по-силно, шофирането е абсурд.
1
4
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
Колоната как е ?Това е важното.