Мотоциклет блъсна възрастна жена, тя почина в болница

Трагичният инцидент е станал в ломското село Сталийска махала
22 мар 2017 11:52, Красимир Ангелов
10
Мотоциклет блъсна възрастна жена, тя почина в болница
Снимка: Булфото

80-годишна жена загина, след като бе блъсната от мотоциклет в ломското село Сталийска махала, съобщават от Областната дирекция на МВР в Монтана.

На 21 март, около 18:35 ч., на ул. "Първа" в селото, се е движил мотоциклет, управляван от 26-годишен мъж от град Брусарци. Заради движение с несъобразена скорост с пътните условия и вследствие на проявено невнимание и непредпазливост, той е блъснал пресичащата пътното платно 80-годишна пешеходка от същото село.

Жената е откарана от екип на Спешна помощ в МБАЛ Лом с множество наранявания и с опасност за живота, където по-късно е починала.

Водачът е изпробван за употреба на алкохол, като пробата е отрицателна. Установено е, че не притежава съответната категория "А" за управляваното МПС.

Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Джаро преди 7 години
До pepoТочно така е и ти го казва моторист! Редовен съм на 101% , а ако дай Боже стане това което казваш, доста ше намалеят изпълненията и простотиите, само че за жалост няма да намалеят умрелите мотористи, защото там най-често вината е на невнимателни шшофьори! Мен ме помля патрулка, а аз карах с 50. Доказва го това, че съм жив...
8
0
 
0
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Лека и пръст на бабата, обаче сигурно и моториста се е пребил. Да блъснеш някой с мотор (недай си боже!) не е, като да бутнеш някого с кола, също да не дава господ!
7
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази нещастна баба защо не пази моториста, ц-ц-цЛека й!
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бог да я прости, горката женица!
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази баба явно не е пазила моториста.Измислицата на КАТ несъобразена скорост разбира се няма, още повече в този случай, където съм сигурен, че е имало превишена скорост и то с много, иначе няма как да блъсне жената.
4
2
 
4
 
! Отговори
pepo преди 7 години
Карат без книжки защото може. Защото никой не им казва нищо. Я да направят една акция по всички кафета и седянки на мотористи. Застава полицая до мотора, проверка на документите на МПС-то и на собственика. 60% от моторите не са редовни и над 80% от пишман мотористите... Глоба в размер на 50% от пазарната стойност на мотора в текущия момент за второ провинение конфискация в полза на държавата... и да видим
3
1
 
3
 
! Отговори
neo5 преди 7 години
Лека й пръст на бабата, поне на 80 г. мотоциклетиста няма да доживее и 30, каква ирония само...
2
2
 
12
 
! Отговори
Niki преди 7 години
Аре стига с тия глупости. Този не е моторист. Няма категория. Като се качиш в самолет не ставаш автоматично пилот. Този ако беше моторист, все щеше да може да кара колкото да си изкара книжка. Ама тц .... най обикновен селски шебек с малки топки който се чеше егото с бракма купена със заем от роднини.
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
щях да се учудя ако имаше книжка за мотор...