Арестуваха двама, били и ограбили 88-годишен

Единият от задържаните биячи е непълнолетен
29 мар 2017 12:07, Красимир Ангелов
10
Арестуваха двама, били и ограбили 88-годишен
Снимка: Булфото

Полицията в Монтана задържа двама души, пребили и ограбили 88-годишен мъж от село Септемврийци, община Вълчедръм, съобщават от Областната дирекция на МВР.

На 28 март в дежурната част на Полицейското управление в Лом е постъпил сигнал от възрастен мъж, че две неизвестни лица към 20:00 часа са нахлули в дома му на ул. "22-ри септември" и след като са му нанесли удари по главата и тялото, са му отнели сумата от 107 лв.

След побоя възрастният мъж е настанен в хирургичното отделение на Ломската болница с охлузни рани, без опасност за живота.

След проведено разследване са заловени двама души - 26 годишен мъж от град Нови Искър и малолетен 14-годишен от село Септемврийци.

Част от паричната сума е предадена с протокол. Двамата са задържани за 24 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Леко "руси" са нападателите, нали? Жалка държава!
4
1
 
12
 
! Отговори
Рано или късно преди 7 години
Преди изборите, в дебатите някой говореше за "битов фашизъм".Трябва да се внимава с определенията.Неотдавна, в коментарите тук, някой разказа как са се справили в турско село. И там имало изстъпления над самотни старци. После шведите-насилници изчезнали. След като изчезнали, останалите шведи започнали да заобикалят това село отдалече.След като съответните власти не си дават много зор да озаптят малцинството-храненик, обществото ще се справи само.Това не е фашизъм, а естествен развой на нещата
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Публична екзекуция пред НДК
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как ми се ще да бях там когато това се е случило и да изпразня един пълнител от Glock в калибър .45 АСР в тия така наречени нападатели.
1
0
 
25
 
! Отговори
Веско преди 7 години
Това не е новина! Новина ще е като проследите делото и напишете, биячи на дядо бяха осъдени за 24 часа на 1 година принудителен труд на магистрала Струма.