77-годишна остави над 14 бона до кофа за боклук

Жената говорила първо с "полицай", после с "убиец"...
6 апр 2017 14:37,
11
77-годишна остави над 14 бона до кофа за боклук
Снимка: Булфото, архив

Телефонна измама по схемата "съдействие при задържане на телефонни измамници" разследват служители на полицейското управление във Велико Търново.

Вчера съдействие в полицията е потърсила 77-годишна жена от областния град, разказва "24 часа".

Тя разказала на служителите, че същата сутрин е разговаряла по телефона с двама мъже, единият се представил за полицейски служител, а другият я заплашил, че ако не даде парите, с които разполага, ще я убие.

След неколкократни разговори и с двамата накрая бабата оставила до контейнер за смет пред жилището си 4000 лв. и 5050 евро.

Впоследствие разбрала, че е станала жертва на телефонна измама и сигнализирала в полицията. По случая е започнато досъдебно производство. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
1
 
! Отговори
Неанонимен преди 7 години
До Анонимен 7всичко това са фалшиви новиниФалшива ти е кратуната.Нали и по новините ги дават.Те си признават колко са прости пред цяла България.
9
0
 
4
 
! Отговори
анонимна преди 7 години
Бабите просто са си прости , а не наивни. Това са само реститутки, пък доколкото зная те пък са стиснати.Такава баба малко и е , че е дала парите, трябва и малко бой но от близките , че да си проклина щедростта.
8
1
 
6
 
! Отговори
Теди преди 7 години
Партенка е друг път. Нали и на моята баба се обаждаха да я лъжат, че брат ми катастрофирал. Добре ,че бях там -тя веднага се подлъга. И на нейна приятелка баба също се обаждаха.Има такива измами
7
3
 
7
 
! Отговори
десислава преди 7 години
Разбира се, ча са фалшиви новини- партенки. И винаги по една и съща схема. Варира само градът и сумата. Почти веднага се явява писач,който оплюва възрастните българи. Тикварска му работа!
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
всичко това са фалшиви новинис цел ГЕРБ да покажат, че пенсионерите имат много парии не е необходимо увеличение на мизерните им пенсиис достойни пенсии за човешко същество
5
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
какво става! Отначало чрез "ало" измамите се вземаха не големи суми. Днес се чува за все по-нарастващи "хонорари" за "борба с престъпността". Пет цифрените парични подаръци преобладават.Изглежда Борисов неотдавна се оказа точен - наистина българите се видяха с пари! Не им пука за някакви 15 - 20 хилядарки, а и бая злато се раздава.Вероятно "клошарите" по тази причина ровят из контейнерите. Надяват се на някоя, друга пачка!
4
1
 
4
 
! Отговори
Теди преди 7 години
Ало-измамниците добре захлебват. Що пара измъкнаха от наивните баби години наред...
3
2
 
8
 
! Отговори
Нико преди 7 години
77 годишна но няма акъл за 77 стотинки.Както е казал Бай ***-Имала бол пари дала.
2
1
 
8
 
! Отговори
Додо преди 7 години
Айде, напълнихме с "новини" нашия "веСник"!
1
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно колко е дела на полицичта в тези 14бона