Обвиниха 23-годишен в опит за блудство с 12-годишна

Нападнал момичето, но полицаите го спрели
20 апр 2017 20:52,
16
Обвиниха 23-годишен в опит за блудство с 12-годишна
Снимка: Архив, Reuters

Районната прокуратура - Троян е привлякла като обвиняем 23-годишния Милан Ж. за това, че на 18 април в Троян е направил опит за блудство с 12-годишно момиче без нейното съгласие, съобщават от Апелативната прокуратура във Велико Търново.

Обвиняемият е използвал сила и заплаха, че ще я убие - хванал ръката й и я е лишил от възможност за самоотбрана. Полицаи обаче са се намесили и са предотвратили деянието.

От 19 април мъжът е с мярка за неотклонение "задържане под стража" за срок от 72 часа. Предстои внасяне на искане в съда за вземане на постоянна мярка.

Под ръководството на прокуратурата действията по разследването продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още по темата: блудствообвиняемТроян
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Бай *** каквато и порода да са, все си е педофилия.. Никъде в закона РБ не пише, че еди кои си могат да чукат 10,11,12 и т.н непълнолетни момичета.
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тия със сигурност имат чудесен тен дори и през зимата
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дано момиченцето има татко с "инструменти" за да го "ремонтира" този Милан Ж. след като го пуснат!
8
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Познавам 12 годишни момичета, които ще блудстват с 35 годишни мъже. В смисъл, мъжете ще са жертвите... В наши дни, а и преди това, а вероятно и в бъдеще, някои от децата не са това, което бяха(или трябва да бъдат). 10 годишни момиченца си търсят порнетки в интернет, заглеждат се по батковци и чичковци. 14 годишните имат вече срамни прически. За какво говорим?
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нищо не разбрах от тази статия. Доста зле написана
6
0
 
8
 
! Отговори
**** преди 7 години
Защо не се въведе каторгата,и тогава да видим дали ще има някакви престъпления,дали на някой ще му стиска,като знае,че ще пукне там,от истощение от тежкия физически труд.
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сложете го в една килия с Мустафа.
4
1
 
2
 
! Отговори
Anonimen преди 7 години
Izvadete mu ochite i mu podarete chisto nov bql bastun. Taka po-trudno, da ne kaja nevazmojno shte nalita na 12, ili dori na 13 godishni..... Naistina slepite imat edno predimstvo: hrisimi sa i ne misliat za gluposti, a oshte po-malko za prestapleniq. Napravete go hrisim tozi izverg i mu izbodete ochite s perdel.. edno vreme gi prodavaha po knijarnicite, sigurno i sega e taka.
3
0
 
19
 
! Отговори
Боби преди 7 години
Отрежето му либидото и в затвора....ама минимум 25 години....да видим дали пак ще посегне на дете... аз лично без угризение му режа либидото...не ми е по силите да отнема живот...та дори и на педофил. Имаме нужда од законодателство като в щатите.... Даите му 239 години затвор и да го видим. Дано детенцето се въстанови емоционално
2
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В "тъмното място" тоя направо става евнух:)
1
1
 
21
 
! Отговори
супер преди 7 години
В кафеза няма да има полицаи да го спасят този ;)