Възрастен мъж беше пребит и ограбен в нощта на Възкресение

Нападателят е криминално проявен и е задържан
4 май 2021 08:08, Елка Василева
113
Възрастен мъж беше пребит и ограбен в нощта на Възкресение
Снимка: bTV

Навръх Великден беше извършен побой и грабеж на възрастен мъж в берковското село Замфирово. Извършителят на престъплението е криминално проявен, предаде bTV.

Нападателят поваля с един удар 80-годишния Иван Боянов.

"Завлече ме в стаята и ме би с тръба", разказва пострадалият.

След първите удари следва побой с маша и цепеница. Мъжът е вързан за леглото си и изнудван да разкрие къде са парите му. След пет часа изтезания Иван най-накрая признава къде са спестяванията му – общо 1000 лв.

„Рекох му - дай ми поне 50 лв. да мога да си купя до другата пенсия хляб, че няма какво да ям и той хвърли 50 лв.", добавя възрастният мъж.

Извършителят на престъплението е на 31 г. от същото село и е задържан.

Според кмета на селото Рангел Ангелов тежки престъпления, като това се случват рядко.

Разследването по случая продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
0
 
1
 
! Отговори
Бохо преди 2 години
Ако хвана такъв да обира моите родители няма да го намерят повече...И без това в България няма правосъдие така че .....
60
0
 
1
 
! Отговори
Мен преди 2 години
Кога ония мъ*ши от мвр ще започнат да работят не стига че ние им плащаме заплатите, те само спът и реват за заплати а ако това беше ваш роднина, веднага щяхте да се засилите да работите.
59
1
 
7
 
! Отговори
SS преди 2 години
Откога казвам ,че трябва да либерализира закона за оръжията ! Според мен трябва да стане като в щата Вермонт USA. Там по закон всеки пълнолетен трябва да притежава оръжие.Иначе плаща данък от 500 $ долара годишен данък.А и всеки българин и сега трябва да е въоръжен.Това е нац.традиция.Как можеш да се наречеш българин ,ако не можеш да се защитиш?
58
2
 
2
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 2 години
Турското културно наследство ( гюпци - башибозук).!.
57
0
 
7
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Комитета от Хелзинки да не забрави да ги номинира за хора на годината ;) !!!
56
0
 
11
 
! Отговори
Потърпевша преди 2 години
На всеки протест или футболен мач през 1 метър наредени полицаи, а по селата няма. При това бандитите ги знаят, ама никой не ги закача.
55
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До демокрациятаМного си прав. Демокрацията (или по-скоро нейния вариант след Френската революция) изхожда от разбирането, че няма Бог и че властта произлиза от народа. При нея се губи връзката между властта и Твореца. У управляващите няма усещането, че са отговорни пред Бога, което е силна задръжка да вършат безобразия. В крайна сметка Бог всичко вижда, следователно и зулумите на властниците. А народа какво вижда? Каквото му кажат, че е станало. Издъним ли се, поемаме политическа отговорност.
54
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не може да бъде. В общоприетата от 99% от населението на ЕС истанбулска конвенция пише, че само и единствено жените са жертви на насилие и само те заслужават специална защита и специални привилегии и най-строги наказания за насилие срещу тях. Мъжете не заслужават никаква защита.
53
2
 
3
 
! Отговори
Между другото преди 2 години
В Перник е същото с малката разлика че бандитите са приятели на Гешев още от тъмните му години,а полицията им слугува от страх!
52
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Син венец, Няма отърване. Трябва да легализират Носенето на оръжие и да променят закона така, че всеки да миже да охранява частната си собственост както намери за добре. Тогава сините венци няма да са толкова смели и Да тормозят хората по селата.
51
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И майка ми държеше скрити 1000 лв. Беше пестила от пенсията си, за да не ме натоварва финансово, когато си отиде от този свят. Повечето възрастни хора постъпват така. Това е част от родителската обич. А който няма какво да яде, да отиде да работи. Работа има, стига човек да иска да се труди.
50
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От Англия след брекзит ни върнаха 70000 парчета. От Германия, Франция и Испания заради коронакризата сумарно се върнаха към 100000. Сега са по селата и жтнат пенсионери, берат спестявания!
49
0
 
14
 
! Отговори
За лилавите преди 2 години
Само бензин и огън
48
1
 
9
 
! Отговори
Евроатлантик преди 2 години
БХК, призова да сме смирени и толерантни.
47
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ХрантутникБих си потърсил работа, за да си храня семейството. А не да ходя по къщята и да бия 80 годишни старци. Тоя, така и така са го хванали, предлагам - да се окачи с главата надолу на някое дърво и отдолу да се запали едно мокро одеало. Да му пуши в суратя и да се гърчи яко преди да се задуши. Само това ще ги оправи, нищо друго. Тия само от добре неодялана гьостерица разбират. Друго спасение от тях няма. Бой, бой и пак бой и ще се кротнат. Само рокерите ги оправят тия.
46
0
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ТОВА КАТО , ЧЕ ЧЕТА СТАТИЯ ЗА ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ФИЛМА - МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА!5 ЧАСА ИЗТЕЗАНИЯ
45
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде са палячовците с бръснати глави и татуирани свастики дето гледат лошо по улицата и скачат на бой за щяло и не щяло?!? Май са заети да джобят нежни тийнейджъри, че иначе гризкат дръвцето яко....
44
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Индийци".На ГЕРБ електората.
43
1
 
8
 
! Отговори
Българ преди 2 години
Комунистите са виновни!
42
0
 
21
 
! Отговори
Fil преди 2 години
Отвратително. Горкият дядо