Възрастен мъж беше пребит и ограбен в нощта на Възкресение

Нападателят е криминално проявен и е задържан
4 май 2021 08:08, Елка Василева
112
Възрастен мъж беше пребит и ограбен в нощта на Възкресение
Снимка: bTV

Навръх Великден беше извършен побой и грабеж на възрастен мъж в берковското село Замфирово. Извършителят на престъплението е криминално проявен, предаде bTV.

Нападателят поваля с един удар 80-годишния Иван Боянов.

"Завлече ме в стаята и ме би с тръба", разказва пострадалият.

След първите удари следва побой с маша и цепеница. Мъжът е вързан за леглото си и изнудван да разкрие къде са парите му. След пет часа изтезания Иван най-накрая признава къде са спестяванията му – общо 1000 лв.

„Рекох му - дай ми поне 50 лв. да мога да си купя до другата пенсия хляб, че няма какво да ям и той хвърли 50 лв.", добавя възрастният мъж.

Извършителят на престъплението е на 31 г. от същото село и е задържан.

Според кмета на селото Рангел Ангелов тежки престъпления, като това се случват рядко.

Разследването по случая продължава.
 


112
Още от Балкани
Все повече турци стават жертви на престъпления от омраза
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
1
 
! Отговори
Мен преди 5 дни
Кога ония мъ*ши от мвр ще започнат да работят не стига че ние им плащаме заплатите, те само спът и реват за заплати а ако това беше ваш роднина, веднага щяхте да се засилите да работите.
67
1
 
7
 
! Отговори
SS преди 5 дни
Откога казвам ,че трябва да либерализира закона за оръжията ! Според мен трябва да стане като в щата Вермонт USA. Там по закон всеки пълнолетен трябва да притежава оръжие.Иначе плаща данък от 500 $ долара годишен данък.А и всеки българин и сега трябва да е въоръжен.Това е нац.традиция.Как можеш да се наречеш българин ,ако не можеш да се защитиш?
66
2
 
2
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 5 дни
Турското културно наследство ( гюпци - башибозук).!.
65
0
 
7
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 дни
Комитета от Хелзинки да не забрави да ги номинира за хора на годината ;) !!!
64
0
 
11
 
! Отговори
Потърпевша преди 5 дни
На всеки протест или футболен мач през 1 метър наредени полицаи, а по селата няма. При това бандитите ги знаят, ама никой не ги закача.
63
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
До демокрацията

Много си прав. Демокрацията (или по-скоро нейния вариант след Френската революция) изхожда от разбирането, че няма Бог и че властта произлиза от народа. При нея се губи връзката между властта и Твореца. У управляващите няма усещането, че са отговорни пред Бога, което е силна задръжка да вършат безобразия. В крайна сметка Бог всичко вижда, следователно и зулумите на властниците. А народа какво вижда? Каквото му кажат, че е станало. Издъним ли се, поемаме политическа отговорност.
62
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Не може да бъде. В общоприетата от 99% от населението на ЕС истанбулска конвенция пише, че само и единствено жените са жертви на насилие и само те заслужават специална защита и специални привилегии и най-строги наказания за насилие срещу тях. Мъжете не заслужават никаква защита.
61
1
 
14
 
! Отговори
Възмутен преди 5 дни
Докато МВРту се крие под сенките край пътищата,опъва и се драпа по мандарините и дебне да пълни касите ние тука в забравената и от господа провинция всекидневно и ежечасно страдаме от тормоза на ордите див "електорат"Бог високо,цар далеко!
60
2
 
3
 
! Отговори
Между другото преди 5 дни
В Перник е същото с малката разлика че бандитите са приятели на Гешев още от тъмните му години,а полицията им слугува от страх!
59
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Син венец, Няма отърване. Трябва да легализират Носенето на оръжие и да променят закона така, че всеки да миже да охранява частната си собственост както намери за добре. Тогава сините венци няма да са толкова смели и Да тормозят хората по селата.
58
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
И майка ми държеше скрити 1000 лв. Беше пестила от пенсията си, за да не ме натоварва финансово, когато си отиде от този свят. Повечето възрастни хора постъпват така. Това е част от родителската обич.
А който няма какво да яде, да отиде да работи. Работа има, стига човек да иска да се труди.
57
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
От Англия след брекзит ни върнаха 70000 парчета. От Германия, Франция и Испания заради коронакризата сумарно се върнаха към 100000. Сега са по селата и жтнат пенсионери, берат спестявания!
56
0
 
14
 
! Отговори
За лилавите преди 5 дни
Само бензин и огън
55
1
 
9
 
! Отговори
Евроатлантик преди 5 дни
БХК, призова да сме смирени и толерантни.
54
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
До Хрантутник
Бих си потърсил работа, за да си храня семейството. А не да ходя по къщята и да бия 80 годишни старци.
Тоя, така и така са го хванали, предлагам - да се окачи с главата надолу на някое дърво и отдолу да се запали едно мокро одеало. Да му пуши в суратя и да се гърчи яко преди да се задуши. Само това ще ги оправи, нищо друго. Тия само от добре неодялана гьостерица разбират. Друго спасение от тях няма. Бой, бой и пак бой и ще се кротнат. Само рокерите ги оправят тия.
53
0
 
10
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 дни
ТОВА КАТО , ЧЕ ЧЕТА СТАТИЯ ЗА ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ФИЛМА - МЪЛЧАНИЕТО НА АГНЕТАТА!

5 ЧАСА ИЗТЕЗАНИЯ
52
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
Къде са палячовците с бръснати глави и татуирани свастики дето гледат лошо по улицата и скачат на бой за щяло и не щяло?!? Май са заети да джобят нежни тийнейджъри, че иначе гризкат дръвцето яко....
51
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 дни
"Индийци".
На ГЕРБ електората.
50
1
 
8
 
! Отговори
Българ преди 5 дни
Комунистите са виновни!
49
0
 
21
 
! Отговори
Fil преди 5 дни
Отвратително. Горкият дядо