Терористът от Ница – французин от тунизийски произход

Известен е на полицията, преди е задържан за притежание на оръжие
15 юли 2016 08:37,
31
Терористът от Ница – французин от тунизийски произход
Снимка: Reuters

Мъжът, извършил терористичния акт във френския град Ница, е бил известен на полицията, предаде Интерфакс, позовавайки се на френския телевизионен канал БФМ.

Терористът е бил познат по документите, които е носил в себе си. Той е французин от тунизийски произход, роден през 1985 г.

По-рано той е бил задържан за притежание на оръжие и за други престъпления, но те не са били свързани с тероризъм.

Още по темата

Камионът, с който е било извършено нападението, е бил взет под наем. У терориста са били открити документи, пистолет, пълнители за стрелково оръжие и гранати.

В четвъртък вечерта по крайбрежната улица на Ница по време на празнуването на националния празник на Франция камион с голяма скорост се вряза в тълпа с хора.

Полицията е успяла да спре терориста по време на разразила се след това престрелка. Според френската полиция жертвите на нападението са най-малко 80 души.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Меркел преди 7 години
Моята борба е да избия европейците и да ислямизирам европа . Моята борба .
16
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Исляма се стреми да спре времето и промените, признава само себе си, регресът е основната му същност, затова идеологията му става с всеки изминал ден копие на фашизма. Накратко имаме фашизъм маскиран като "вяра". Европейската цивилизация им е трън в очите, винаги мразиш този, който те превъзхожда и ако не можеш да си на неговото ниво търсиш начин да го елиминираш. Елиминирането е с популация, с правилото, че от смесените бракове децата винаги са мюсюлмани, физическо...
15
0
 
12
 
! Отговори
ОО преди 7 години
Държава която няма един бял в националния си футболен отбор.....Франция....немам думи!
14
0
 
14
 
! Отговори
изнервен преди 7 години
Добре, бе, във Франция живеят и ***, които вероятно също са неглижирани и страдащи, живеят азиатци (китайци, филипинци, пакистанци, индийци и други), които също са с различен цвят и съдба. Защо само араби, изповядващи исляма, правят такива ужасии? Защо?
13
3
 
15
 
! Отговори
Меркел преди 7 години
Моля ви за търпение и разбиране. Нека да сме толерантни, нека да уважаваме чуждите култури и нека емигрантите да се чувстват като у дома си. Ако арабската култура включва убийства на неверници нека да не им пречим. Ако ние , като християни ги дразним , то да приемем исляма. В него се убиват само неверниците , иначе е супер много мирна религия. Той ще ни гарантира мира. Първо ще избием неверниците, после фалшивите правоверни. Но цената си струва, ще настъпи мир. Това е моята борба. Меркел
12
0
 
16
 
! Отговори
Меркел преди 7 години
Няма значение , че 90 % от европейците ще загинат в атентати и арабско мюсюлмански терор. Важното е , че 10% ще доживеят до мултикултуризма.
11
0
 
23
 
! Отговори
Хелзинец преди 7 години
До Меркел и ЮнкерМного сте лабави, не 800, 800 000 трупа не трябва да ви попречат на мултикултурализма.Докарайте всички мюсулмани в Европа и ги въоръжете, а на християните забранете притежанието на оръжие.След това БХК да внесе в ЕП проектозакон за правото на мюсулманите да убиват християни.
10
22
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Казано ли каква му е религията? Да не се окаже християнин? Тогава ще сменим ли плочата?
9
1
 
26
 
! Отговори
Петьо-Еврей преди 7 години
Не може да бъде!!!! те нали бяха мирни хора последователи на най мирната религия!!!!!
8
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единствено САЩ са виновни за тези дела. Те поддържат ИД и всякакви други терористични организации и ***. Да живее Владимир Путин - спасителят на човечеството!
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Kato sme krastonosci da postapim po krastonoski
6
5
 
25
 
! Отговори
намерете разликите преди 7 години
Когато един християнин се изправи пред хипотетичния си бог и Му каже:,, Господи,избих сумати народ в Твое име"То Господ,ще му рече:,,Ти си убиец и психопат,отиваш в ада"Алах,обаче,ще му каже:,,Браво на теб,отиваш в рая,ето ти 40 хурии"
5
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напускайте още примитивни в Европа и гледайте шоу. Как върви интегрирането? Да ви дадем нашите циг'ани - те поне до такива работи не са еволюирали и не ядат хора. Е по-евтино ли ви излиза мултикултурното "общество"?
4
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Думата французин е излишна.
3
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега всички да се хванат за ръчички и да пеят за толерантност!!!И световните лидери, да не забравят, да кажат: "Ще засилим мерките с/у терора"
2
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами да,,помогна" на службите,всички терористи са мюсюлмани,докато евро-политиците се правят на ощипани и измислят всякакви други обяснения,и ни пълнят главите с толерантност,така,ще е !
1
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма да е французин от френски произход я. Я алжирски, марокански, малийски. Тунис в дадения случай. Все бившите им арабски колонии. Мюсюлманси още от арабското нашествие 8 век.