ЕС достига своя предел за действия срещу Русия

Това призна дипломат от групата
17 май 2022 20:32, Росен Стойчев
35
ЕС достига своя предел за действия срещу Русия
Снимка: БГНЕС/EPA

Реално Европейският съюз приближава предела на своите възможности с действията спрямо Русия. Това обяви дипломатически представител от групата, съобщи Euroactiv.

Дипломатът признава, че новите решения ще бъдат много трудно договорени.

Още по темата
За това и групата доближава своя предел.

Страните имат сериозни противоречия относно вероятна забрана за руския петрол. Това обаче означава, че други следващи решения ще са още по-трудно постижими.

През тази седмица се проведе среща по темата. Основната идея беше да се убеди Унгария да подкрепи общите европейски решения.

Въпреки, че със страната е бил постигнат известен напредък, въпросът е все още много далеч от уточняване. На този етап няма вероятност за компромис.

Външните министри на ЕС ще търсят нови разговори за общо решение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още по темата: дипломатРусияес
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И спред Вас дали има значение Путин дали е болен и кога ще умре , защото аз бих се притеснил повече КОЙ ще го ЗАМЕСТИ ?!
26
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво - Остава само да вкарате Европа активно и във войната , и Ви казах че други ще Ви достроят НЕдовършения Европарламент , тъй и тъй още е със скелето !
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До do 28Обиждаш човека, без той да те е обидил (уж си европеец)... Държавата не е, 2 ай-ти-та и Божков с Кирил... Тая маса (която не може да стане ай-ти или бизнесмен) ако не може си плаща сметките, ще те изнесе заедно с ПС-то на луната. Бай Тодор още преди 30 години даде формулата! Баланс на интереси!
24
8
 
6
 
! Отговори
do 28 преди 1 година
До Анонимен когато беше с русия на изроддите като тебе им беше хубаво а на нормалние хора като нас лошо, сега е обратнотто, радвам се за което
23
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато България беше с Русия, беше евтино и хубаво. Сега когато България е срещу Русия, е скъпо и лошо..
22
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Христо Христов - Г-жата Урсула да не е завършила и тя Харвард кат наш Киро? Че някак еднакви решения намират на проблемите...
21
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Русия се подготвя не само икономически, но и технологично. Ако по време на натовските бомбардировки над Югославия САЩ спряха навигацията на кораби и самолети на целия свят чрез спътниците си, сега САЩ не са в състояние да контролират сигналите, не са и в състояние да ги спрат, защото има и други системи...
20
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Българските политици е жизнено необходимо да започнат да получават повечко инфирмация от НЕпослушни хора, от източници, които не са им балсам за ушите и очите. След като в руски медии има видеа от парламентите на Великобритания и на Щатите, значи има достъпна публичност на реалните противоречия в подстрекателите на конфликта.
19
3
 
19
 
! Отговори
profetey преди 1 година
Това което чух от анализатори - Русия 2014 и Русия 2022 са две различни неща. След като 2014 почнаха да ги тормозят със санкции, то руското правителство за 8 години се подготви иконимически. Единсвеното което може би не очаквара запорирането и краденето на парите им в банки в ЕС и САЩ. То запада си направи лоша услуга, защото така наруши доверието в международен план на банковата система. Отделно Русия води войната така. че икономически прецаква ЕС и те дори не се усещат. (или си мълчат)
18
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЕС да не се притеснява, защото добрите партньори отвъд океана ще им доставят газ на много по- ниска цена. Направо без пари щели да им го дават. Това, което ЕС си стори, се нарича сепуко.
17
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Така санкции- гъдели за РУСИЯ ДЕН ПРЕЗ ДЕН ВСЕ по безсмислени е дето РУСНАЦИТЕ си правеха майтап с тях. Айде сега предела е достигнат и давай Европа - назадь само дето нищо няма да е същото. Няма да мине много време съвсем друга песен ще запеете.
16
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има още какво да направи ЕС, например масово самоубийство.
15
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Европа не е една държава, има различни държави с различни интереси, от друга страна са англо-американските интереси, които съвсем не съвпадат с европейските, изобщо политиката на санкции е голяма грешка за Европа.
14
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Глупости. Затваряне границите и всички рашки обратно. А да видим кой ще ги храни....
13
21
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сега чакаме да ферментират, пардон-подействат данкциите и руснаците са готови. Очаквам КГБ зимата да затвори границите. Кой знае колко руснаци бягат от малоумията на другаря *** и колко още ще тръгнат. Засега масово към Турция и Грузия. Май, май следващата вълна бежанци ще е от руснаци, политически и икономически мигранти....
12
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да смениш руският газ с друг, е все едно да смениш водата с Лимонада. :)))Хурката, ще почне зимата! Ако РФ реши да избуха еврата от газа в ЕС (и без това ги напечатаха бая), Германско може да хване и 15% инфлация. Те хубаво забраниха покупките на стоки от ЕС, но газ трябва всеки месец. Руснаците ме съмнява ей така само да събират ЕС хартията, за да и се любуват!
11
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А жендерите от ЕС осъзнават ли, че Путин дори не е започнал да ги санкционаира икономически. Всичко което направи беше схемата за плащане на газа, която противодейства само на възможността САЩ да крадат парите на русия за газа. Зимата ще им врътне крянчето и зелените клоуни ще замръзнат въпреки трите пуловера и ограниченото къпане.
10
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе както е тръгнало, по скоро ЕС ще се разпадне от санкциитекоито налагат на Русия, от колкото Русия да се притесни от тях. Руската рубла расте, еврото се срива..
9
1
 
26
 
! Отговори
ОФ преди 1 година
Санкционната политика на Еесовската Зона срещу Русия търпи провал. Защо се получи така? Защото налагащите санкции на РФ еесовски лидери се подчиниха на пиндостанската доктрина, съгласно която сближаването на колективния запад с Русия е недопустимо, доколкото води до отслабване на хегемонията на Пиндостан. Народите на страните-членки на Еесовската Зона са принудени от своите правителства да плащат високата цена за съхраняване на световното пиндостанско господство и Еднополюсния свят.
8
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Еесовската Зона си изгърмя фишеците, а Русия още не е започнала да отговаря. Съмнявам се, че Русия ще си прави труда, защото самите евроуправници докараха европейците до енергетически и икономически колапс.