COVID свободата на Острова: Баровете пълни, на фитнес, фризьор...

Бизнесът отвори след тежкия локдаун
13 апр 2021 08:48, Александър Попов
58

Снимка: БГНЕС

Британските власти облекчиха мерките в страната, което изкара хората.

Зажаднелите за спорт напълниха фитнесите, някои отидоха на фризьор след повече от месеци далеч от професионалните услуги, пред магазините се образуваха опашки, а пъбовете се пръскаха по шевовете с щастливи хора, които вдигаха наздравици за първи път от три месеца.

Борис Джонсън беше обещал да изпие халба бира и той, но кончината на принц Филип го възпря да изпълни обещанието си.

Социалното дистанциране остава сред мерките, но и от кадрите е видно, че то остана на заден план.

Курортите, зоопарковете, тематичните паркове, библиотеките и читалищата получиха възможността да посрещат посетители, а членовете на семействата вече могат да прекарат почивката си в Англия в хотели на самообслужване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Излязоха от ЕС и вече няма кой да им диктува профанщини. А тук има маски няма маски, отвори затвори не ходи преди 10 часа, после не ходи следобяд, че после пак наобратно. КППта ще сложим, да те направим престъпник, сега и сертификати искали да вадят, кой жив кой умрял не се знае, лягайте на стълбите да чакате на гробарите абсурдите.
12
32
 
30
 
! Отговори
Антиваксърска мъка преди 3 години
Отварянето в UK е резултат от масовата ваксинация с Астра и продължават със същата ваксина. Нов пик на заразените не се очаква, защото колективния имунитет с ваксинация е на една ръка растояние. Кучетата си лаят - англичаните пият бира по баровете!!!
11
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ваксинирания с астра зенека *** получават паник атаки затворени у тях,и се срамуват от себе си..
10
4
 
2
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 8Знам го де, нали точно това казах с поста си, но ти явно не си разбрал изобщо какво съм написал :)))
9
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Усмихнати физиономии щото цицат от цял Свят.България допреди 200 години робство.Отивате там ама не ставате англичани а ми напротив живеете по 10 човека в една къща. и вършите това дето никой англичанин дори необразованите няма да го свърши.
8
12
 
28
 
! Отговори
Do 2 преди 3 години
Когато човек няма пари - всичко му е скъпо.Същото е и когато няма акъл - всичко му е тъпо и всеки му е виновен.Запомни го !
7
10
 
31
 
! Отговори
ами преди 3 години
3 месеца затворени и вируса го прогонихме,ураааа....Само до месец ще видим пак "покачване" и съвсем нормално британците да се питат:Защо по дяволите бяхме затворени толкова време,а този пустия вирус не е избегал,какво постигнаха правителството след като ни затвориха със закон?!? И разбира се няма да има никакъв логичен отговор,само клишето "Ние мислим за вашето здраве",което абсолютно не кореспондира със насилственото затваряне
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Снимка 2 е като инкубатор.:D И какво? С палатка във фитнеса ли ще се крият от вируса?
5
21
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Не може! Нали е страшно , бе? Къде са камионите,чувалите?"Льольо, тия бяха заключени от декември. И се ваксинираха масово.
4
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 3Аз съм winner и смятам, че е редно да се забранят коментарите в Интернет.
3
5
 
9
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
Пластмасовите бабки насядали на кафе а дядките правят мускули)))
2
20
 
43
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Ами личи си когато нацията е богата. Щастливи хора, усмихнати, всичко фул в заведенията и опашки пред магазините, пълни торби. Тук е така само по Витошка и парка пред НДК, но там са предимно младежи скейтъри :))) Иначе извън центъра само намусени и нещастни муцуни на обрулени от живота смачкани хорица. Не напразно тук коментарите се пишат от точно такива хейтъри, дето целия свят им е крив, че са лузъри :)))
1
27
 
24
 
! Отговори
Demonaz преди 3 години
Не може! Нали е страшно , бе? Къде са камионите,чувалите? Нали ковид води до проблеми с очите,с мозъка, рязане на крайниците, диабет и т.н? Затваряйте всичко. Изкъртете пейките.Кой още вярва на подобна бидонщина.