Реал с 10 юноши срещу Олимпиакос

Новият треньор Лопес Каро ще заведе половината си възпитаници от Б отбора на Реал, на който той бе наставник досега.
5 дек 2005 19:10,
Реал с 10 юноши срещу Олимпиакос
Новият треньор на Реал - Лопес Каро, ще заложи на юношите
Новият треньор на Реал Мадрид, Рамон Лопес Каро, излиза с юношите за утрешният мач с Олимпиакос. Сблъсъкът от последният кръг на шампионската лига ще бъде дебют за новият наставник на "галактикос".

За визитата в Гърция обаче няма да летят много галактически, тъй като бившият треньор на дублиращият отбор на Реал Мадрид е дал почивка на основните играчи и на тяхно място е повикал 10 от възпитаниците от Б състава.

От първият тим почивка е дадена на Касиляс, Салгадо, Елгера, Роберто Карлос, Пабло Гарсия, Зидан, Бекъм и Роналдо. Отсъстват контузените Раул и Уудгейт, както и наказаният Гути.

На тяхно място са извикани Кодина, Арбелоа, Тебар, Барал, Хави Гарсия,  де ла Ред, Адриан Мартин, Хуардо, Балбоа и Солдадо. Рубен де ла Ред, Роберто Солдадо и Балбоа вече имат записани участия като резерви в А отбора.

Заедно с тях за Атина ще летят и титулярите Диего Лопес, Раул Браво, Павон, Рамос, Диого, Мехия, Батиста, Гравесен и Робиньо.

Очевидно новият треньор е решил да спечели испанската публика на своя страна, като заложи на местни таланти. Под негово ръководство момчетата от школата на Реал Мадрид имат впечатляващи успехи в секунда дивизион.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Спонсорирано съдържание