Гонзо би шута на франсе

Треньорът на Левски отпрати нападателя Алекси Алар
9
Гонзо би шута на франсе
Снимка: Булфото, архив

Левски се отказа от френския нападател Алекси Алар. 28-годишният Алар не успя да впечатли спортния директор на "сините" Георги Иванов-Гонзо и беше освободен.

180-сантиметровият нападател пристигна на "Герена" преди три дни. Той направи няколко тренировки, а вчера игра през второто полувреме при победата с 2:0 над Ботев Враца в контрола.

Бившият футболист на френските Монако Б, Седан, Булон, Шатору, Луан-Кюизо и Истър и на белгийския Мускрон не оправда очакванията и замина за родината си.

Левски спешно търси нападател, след като Валери Божинов напусна отбора, за да премине в италианския втородивизионен Тернана.

Чилиецът Маурисио Гомес също беше тестван на "Герена" през седмицата, но и той не впечатли и след няколко тренировки беше отпратен.

Още за български футбол четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: левски
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
уефски преди 9 години
откакто е застанал начело на Левски новините за столипиновския инджинер са свързани само с това кого бил изгонил, натирил или "бил шута". Ами добре да вземе да ги изгони всичките играчи, за да се направи на велик, ама не виждаме кой ще играе? Къде са младите, които уж щяха да налагат? само хвърля кьорфишеци и това е отборът е гола вода
3
0
 
3
 
! Отговори
BG преди 9 години
Намерете българин, ако трябва го обработете и тренирайте малко, дайте шанс на някой от добрите млади играчи. И на не само един. Стига с тези чужденци.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тая *** ви прави дълги години вас на маймуни
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
МАЙМУНЯКА ПО-ДОБРЕ ДА СИ БИЕ НА НЕГО ШУТА