Румениге: Бундеслигата ще мотивира останалите шампионати

Изпълнителният директор на Байерн е горд от рестартирането на мачовете в Германия
22 май 2020 21:42, Друми Георгиев
3
Румениге: Бундеслигата ще мотивира останалите шампионати
Снимка: БГНЕС

 Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге е на мнение, че рестартирането на Бундеслигата ще бъде голяма мотивация останалите първенства в Европа да сторят същото в най-скоро време.

"Ние бяхме първите, които подновиха първенството си, но това може да се окаже мотивация за другите първенства", сподели Румениге пред италианския вестник Gazzetta dello Sport.
 
"Стискам палци в Италия отново да се играе футбол, това е важно. Ако играчите са дисциплинирани и взимат нещата на сериозно, тогава имаме голям шанс сезонът да се доиграе", продължи Кале, който е бивш снайперист и на Интер.
 
"Правим крачка по крачка към връщане към нормалния начин на живот. Хората искат точно това. Горди сме, че отново имаме възможност да играем футбол", добави Румениге.
 
Още спортни новини четете в Gol.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
Munchen_DE преди 3 години
Все по някакъв начин трябва да се започне завръщането към нормалното. И в самата Германия се оказа, че мнозина не искат изобщо футбол, щом е без публика, но все пак в 21 век всеки един мач може да се гледа и по ТВ. Все пак да, тъжно е, не го отричам, все едно са наказани без фенове. Дано час по-скоро се разкара тази гадост. Това "zu Hause bleiben!" се изтърка вече и на хората им писна!
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще мотивира ???Вие добре ли сте.Спрете тази гавра с футбола пред празни трибуни.Дано мотивира останалите изобщо да не почват първенствата щом са без публика.