Гонзо: Горд съм от себе си

"В Левски има много легенди, които искаха да са на моето място", добави Георги Иванов
Обновена: 7 май 2012 14:57 | 7 май 2012 12:38, Георги Пешев
8
Гонзо: Горд съм от себе си
Снимка: Булфото

Бившият спортно-технически директор и треньор на Левски Георги Иванов заяви, че е горд от това, което е постигнал като работа на "Герена".

Гонзо си подаде оставката миналия месец, но продължава да се шуми, че той все още се води на длъжност в клуба.

"Официално вече не работя в Левски, но поддържам контакт с Иво Тонев и Тодор Батков. Давам им съвети, но окончателните решения ги вземат те. След напускането на Николай Костов се отвори една празнина. Нямаше кой да се нагърби със задачата да води отбора и затова аз застанах начело", заяви Гонзо в интервю пред ТВ7.

"През последните години аз трябваше да търпя много атаки, основно от Наско Сираков и в крайна сметка взех решение да се оттегля и да си почина. Не съм се предал, но просто ми омръзна. Мисля, че постигнах доста добри неща докато бях начело на клуба", добави бившият голмайстор на сините.

"В Левски ситуацията е много сложна, защото има много легенди. Много хора искаха да са на моето място. Не ми е било фикс идея да съм директор 10 години. Горд съм с това, което съм постигнал. Вярно е, че за тези 3 години нямаме титла, но въпреки това свършихме много работа".
 
Гонзо разкри и своето виждане за нападките на Стойчо Младенов към Левски и т.нар "държавна поръчка".

"Стойчо говори тези неща, за да свали напрежението от неговите футболисти и да го пренесе върху нас. Той е доста хитър и си изигра картите много правилно".

Още новини за Левски четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма да чета кво пише под заглавието, щото няма с кво друго да е горд освен, че оправи Гонзовица- не и помня името..
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
каква работа си свършил за 3-те години, бе шматка? Че сега за сефте от не се знае колко години ще гледаме Европа през крив макарон ли? Че титла ще сънуваме само, даже и калъфка няма за нас. 6-то място... това ако някой преди 3 години ми го беше казал, щях да го сметна за луд. Да ти имам гордостта...
4
3
 
7
 
! Отговори
do 1 преди 11 години
Бъркаш нещо. Гонзо не си е показвал ***. Направи го Сираков, когато играеше в Славия срещу Левски на нац. стадион. Същият Сираков риташе бившите си съотборници и ги обиждаше неппрекъснато, а публиката го освиркваше. Не съм фен на сините, но ми се иска да има повече чест и достойнство. Гонзо може да е всякакъв, но не е вредил на Левски. По скоро Батков е за гонене. Цесекар съм от много години и знам, че без силни Левски и ЦСКА футбол в България нама .
3
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** С ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ ВОДИ ЛЕВСКИ. КАК ДА СИ ФЕН НА ТАКЪВ ОТБОР,
2
8
 
5
 
! Отговори
jon преди 11 години
samo Levski
1
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То си е за гордост - *** без образование да стане директор.

Спонсорирани публикации