Природни феномени

Подобни неща рядко се срещат
Обновена: 10 юли 2012 10:02 | 10 юли 2012 10:02,
22
Природни феномени
Снимка: oddee.com

Червен дъжд, огнена дъга, черно слънце, кози върху дървета...

Природата понякога проявява своята ярост, друг път - своето въображение, трети път - чувството си за хумор. Каквото и да бъде нейното настроение, едно е сигурно - тя има могъществото да създава невероятни, необясними събития, които ние хората наричаме феномени.

На света има множество красиви мистерии, които чакат своето научно обяснение. За някои от тях го има, за други - все още е спорно.

Тук са разгледани седем от най-уникалните природни явления, които едва ли сте виждали някога.

Повечето от тях заслужават вашето внимание, защото или ще ви изумятq или най-малкото ще ви развеселят.

Зърнете ги поне веднъж в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде брой си самолетите ти, когато изобщо не оставят опашки, както се случва през по-голямата част от времето. Защото тези следи се образуват само при подходящи атмосфери условия - подходящи за образуване на облаци. И разбира се, че стават на облаци тези следи, защото те СА облаци от водна пара, като всички облаци в небето. Като нямате понятие от наука, поне бъдете честни и обективни!
20
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Преди да говорите за пароноиците,наблюдавайте небето за 30-40 мин.,пребройте колко самолета минават и какви са следите които оставят,стават ли повечето следи на облаци или да.Целите са много,за контрол на климата и природните бедствия и за натравяне на почвата.Няма да минат и 2 десетилетия и вече няма да виреят конвенционални култури.Ще виреят само ГМО култури,които са устойчиви на висока киселинност на почвата,която ще е такава поради пръскането с алуминий.Тогава ще има тотален монопол върху ХРАНАТА.Но ще му мислим тогава защото сега спим.
19
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
chemtrails е конспирацията за ***
18
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дежурните параноици по форумите, които разбират информираността като зомбиране с *** пропагандни клипове.Ей, групичката, кога ще се осмелите на реална обществена дискусия да си защитите глупостите? Това че спамите нета с копи-паствани лъжи не ги прави истина.
17
3
 
2
 
! Отговори
...... преди 11 години
За вас всичко е ХААРП май, а преди да има ХААРП пак ги е имало тези явления тогава кой ги е образувал? Да не би да са се появили сега за първи път и да е нещо необичайно? Стига с тази световна конспирация.......кой когато иска ни промива мозъците и ние вярваме във всичко......МАТРИЦАТА а?
16
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ми ко се коркаш тогава и подскачаш, че те карали да купуваш лекарства, след като не купуваш ?Чекаме некой заболял вследствие "пръскането" да се обади....*** засега нема такъв
15
5
 
5
 
! Отговори
anastasia.kostova преди 11 години
Нищо не чета, трябва ти минимална обща култура да знаеш това или онова! Аз или семейството ми не позлваме лекарства, с изключение на случаите когато се налага, а те са 2, 3 пъти в годината! И не давай оценки кой къде ходи, без да ме познаваш. Лек ден!
14
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Зле е тоя, който по цял ден чете за болести и лекарства, вместо да запали джапанките сред природата
13
6
 
6
 
! Отговори
anastasia.kostova преди 11 години
Братленце, много си зле, земи прочети малко за болести и лекарства и колко милиона и милиарда им отиват в гушките, какви зарази и вируси могат да ти лепнат точно химическите пръскания...ако не искаш да приемеш нещо си е твой избор, но преди тва се запознай, преди да дрънкаш тъпотии, че лекарства са необходими само са диабета хахахаххахаххахахахахаххахайахйахйахйгахйх
12
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така наречените химически следи съдържат плюс набор от тежки метали, а и нановлакна. Много орнитолози сигнализират, че в белите дробове на изледваните от тях птици са фрашкани с микроскопични влакна, които причиняват белозробни усложнения. А що се отнася до феномена на снимката - предизвиква се от образували се ледени кристали с определена форма, които разлагат бялата светлина на сътавните цветове на спектъра. Няма нищо общо с ХААРП.
11
1
 
3
 
! Отговори
До 9-тият преди 11 години
не можеш да им купуваш лекарствата, ако не искаш...няма такива болести, които те задължават да купуваш постоянно лекарства, освен някой диабет...*** с него някак си не могат да те напръскат...Не че нещо *** засега не виждам да се търкалят пред аптеките хора и с треперещ ръце с много пари в тях да молят за ЛЕКАРСТВОТО. Вземи излез малко на чист въздух.
10
8
 
17
 
! Отговори
anastasia.kostova преди 11 години
Природните феномени описани от вас са HAARP + Chemtrails = Снимката по-горе! Хора, запознайте се с темата и проблема, защото става дума за глобално отравяне и гавра с човечеството, за да може да им играем по свирката и да им пълним гушите чрез фармацефтичните продукти. Журналистите и медиите ги заебете, щото на тях им се плаща от същите дърти ***, дето седат на върха на пирамидата!!!!
9
3
 
8
 
! Отговори
До До 6-тият преди 11 години
Убиват те бавно, за да им купуваш лекарствата!
8
2
 
12
 
! Отговори
Елена преди 11 години
Вие журналистите сте по-необразовани от обикновените хора.Това е кемтрейлс!Прочетете и престанете да пишете глупости,защото сте смешни!
7
3
 
2
 
! Отговори
До 6-тият преди 11 години
Бе кат та гледам още не си се гътнал, понеже ръсиш небивалици по форумЪ... Чудно ми е що ше се хабят да пръскат и да "убиват природата" толкоз дълго време, вместо да я убият наведнъжка с неколко ядрени бомби ... а умнико ко ше кайш ?
6
9
 
16
 
! Отговори
dpa преди 11 години
Tова е аерозолен облак, под въздействието на HAARP. НЕЩАСТНИ ЖУРНАЛИСТИ, ИЗБИВАТ НИ КАТО ПЛЪХОВЕ И НАС И ПРИРОДАТА НИ, КОГА ЩЕ СЕ СЪБУДИТЕ, ТАКА ЛИ ИСКАТЕ ДА УМРЕТЕ, КАТО ЛЪЖЕТЕ И МАНИПУЛИРАТЕ - КАТО ЖАЛКИ ***. МЕРЗАВЦИ ТАКИВА ЖАЛКИ.
5
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На бабка ви хвърчилцето... нани нани сладки сънища народе. Спинкайте спокойно, ние медиите сме за това - да ви успинкваме, докато големите чичковци папкат сладко.
4
1
 
14
 
! Отговори
Черепаха преди 11 години
Това, че на някои не им стига сивото вещество, за да си обяснят природните явления, не е оправдание и не е "необясним феномен". Ама оди го разправяй на авторче от Днес.БГ...
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да не говорим за секции "Спорт" и "Технологии", че там никога не са актуални...
2
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига сте се чудели как да си напълните тялото, ами вземете пишете актуални новини. Не да ги четем довечера след късната емисия новини по тв-то.Напишете, че горивата ударно поскъпнаха и ще продължават да поскъпват. Напишете, че драгите ни хрантутници продължават да продават държавна собственост и да приватизират - ВМЗ Сопот.

Спонсорирани публикации