3-годишен Джихад с тениска "Аз съм бомба"

Майката на детето е арестувана във Франция
Обновена: 4 дек 2012 14:25 | 4 дек 2012 09:13, Петя Славова
146
3-годишен Джихад с тениска "Аз съм бомба"
Снимка: БТА

Тригодишно дете във Франция, кръстено Джихад и родено на 11 септември, провокира местните власти, след като майка му го изпратила на детска градина, облечено с тениска с надпис "Аз съм бомба".

Жената ще бъде съдена, съобщава в. "Фигаро". Делото започва на 19 декември.

Инцидентът с тениската е станал на 25 септември в детската градина в Сорг. Малкият Джихад, роден преди три години на 11 септември, се появил с тениска с провокативния надпис. На гърба й пишело датата на раждането му, съвпадаща с атентатите в САЩ през 2001 г.

Учителките останали потресени и сезирали общинските власти. Кметът също бил информиран, а майката на детето била извикана да дава обяснения в детската градина. Тя разказала, че по-големият брат на Джихад е автор на скандалната тениска и допълнила, че става дума за провокативна шега.

Общинските власти обаче не възприели това обяснение и сезирали прокуратурата в съседния град Авиньон, която наредила претърсване на дома на Джихад. Майката на момчето заедно с един от чичовците му били арестувани, а тениската конфискувана. Накрая прокуратурата постановила майката и чичото да бъдат съдени за подстрекаване към престъпление. От 2009 г. досега тридесетина деца във Франция са кръстени Джихад, показва справка в регистрите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
106
0
 
0
 
! Отговори
1. Кадъната лъже, че преди 11 години
надписът на тениската е дело на друго дете.2. Нека да си я съдят, колкото искат, но преди това просто да й отнемат детето - така, както отнемат децата на опасните луди.3. Такава жена следва да бъде третирана като потенциална заплаха за нормалното човешко общество. Ако има осигуровки от личен трудов стаж - да я лекува психотерапевт. Ако се надява на осигуровките на някой друг от семейството - направо в пандела!4. Да се отнемат от семействата им децата с име Джихад и имената им да се сменят!
105
0
 
1
 
! Отговори
Граматичко преди 11 години
До тихата_стъпка 56Недей така, чаденце, не ме интересува всяка правописна подробност, мога и да замижа, но, когато даваш акъл, не бива да правиш грешки. Пише се: "не в това е въпросЪТ", а между "Това" и "което" има запетая: "Това, което ..."Не ме засяга чак толкова, граматичното различие между пълен и кратък член е изкуствено въведено в книжовния език, обаче вие се обиждате заядливо, но за сметка на това - самонадеяно.Не е ли по-подходящо да се сдобрите?Хайде - мир и любов, и живот нов!
104
1
 
2
 
! Отговори
tr преди 11 години
abe vie shto ne se gledate kakvo ste ami ste tragnali arabite da obsajdate doakto babite i dyadkovcitevi umiraT OT GALD SAS 100 LV PENSIYA ZAAHTO ENSIRESHITE VASHITE PROBLEMI SIGURNO CHAKATE SPASENIE VECHNITE R..I :))))
103
3
 
6
 
! Отговори
До turkinya преди 11 години
БГ тескере йок ! Анадън му?Като скакалците!Всички големи градове в Гърция и западна Европа е пълно от тази мислиманска ***.Нямат голям мерак да работят или да учат и 80% от младежите им са криминално проявени.Цели части от тези европейски градове, са превърнати на огромни гета ,където и полицията се страхува да влезе!90% от тях живеят от социалните и детски помощи(на нашия гръб) и каквото припечелят по криминален начин.Не проявяват никакъв интерес да се интегрират от 50 години насам.Размножават се ужасно бързо(поради безделието),без да се запитват дали са в състояние да изхранват семейството си.Важното че европейски, глупави демокрации(ние) ги хрантутим и им плащаме.Всяка една от жените им е забулена с фередже или бурка,надянала на смръдлив *** шалвари и бута поне една детска количка и около нея подскачат още 5,6 отрочета.В джамиите им които никнат като гъби след дъжд, открито призовават към джихад и събират пари и набират доброволци за терористите и Ал Каида.Сега сигурно разбирате, защо цивилизована Европа гледа негативно на 52 годишното присъствие на тази ***,да не говорим за опити за влизане в ЕС.
102
2
 
4
 
! Отговори
възмутителен акт преди 11 години
Това наистина е възмутително,малко невинно дете да бъде жертва на тези,които трябва да го възпитат и отгледат.Правилно са постъпили властите.Това ми напомни за друг случай,има документално филмче на Е:60 по ютюб може да се види,за расистките изблици в израелския футбол срещу един играч в израелски отбор от арабски произход,как крещят расистки обиди срещу него,та там показват две малки дечица,научени да викат"смърт на арабите".Та по темата,правилно са постъпили властите.
101
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако имаше справедливост на този свят, Джордж Буш трябваше да бъде изправен пред трибунала в Хага да отговаря за престъпления срещу човечеството - както Милошевич го изправиха там. Разликата между тях двамата е, че Милошевич защитаваше страната си, а Буш нападна суверенна държава, която дори не представляваше заплаха за неговата страна. Също така жертвите на Буш надхвърлят в пъти жертвите на Милошевич. Обаче, уви, справедливостта на закона се налага само върху онези, които нямат ядрени оръжия...
100
7
 
5
 
! Отговори
една българка преди 11 години
Млад уахабист ме преследва в животаи неизменно след мене вървиМлад джихадист пак ми грабва окотоИска да менкам любоф за париПрипев:Уахабиби, уахабиби, уахабибиУахабиби, кажи само "да"Уахабиби, уахабиби, уахабибиУахабиби - и твой е светааа
99
4
 
16
 
! Отговори
Поне едно нещо ? преди 11 години
Към всички които се захласват по исляма :Посочете ми едно хубаво нещо, което е създадено в ислямският свят за последните 400г.Ама не ми пишете арабските цифри, защото те са индийски.
98
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Истинският джихад всъщност е масовото призводство на бъдещи мюсулманчета, а оръдия за производството са майките им.
97
4
 
15
 
! Отговори
Накрая преди 11 години
Накрая ще дойде някой, като Сталин или Хитлар и ще отвори пак лагерите за мюслетата.
96
0
 
7
 
! Отговори
до СКАПАНИЯ АДМИН преди 11 години
КВО МИ НРИЕШ КОМЕНТАРА... Я ВИЖ 125 И 126 И ВЗЕМИ ИЗТРИИ ТЯХ
95
2
 
15
 
! Отговори
българин преди 11 години
До turkinyaСлушай бе отпадъчен материал такъв,тук е България!Ще пишеш на български /не на маймуница/,ще говориш на български и ще се съобразяваш с БГ законите.Ако ли не,знаеш пътеката за Турция.Само че там не е като тук да сме толерантни към всякакви *** като теб.Там агата само да си шътнала и те притрепал.Камо ли да изразиш мнение.Ясно ли се изразих утрепко?!?!
94
1
 
13
 
! Отговори
СГАН СИ ТИ преди 11 години
До turkinya,Бе *** неграмотна и рязана, ходи си коментирай турските статии и акъл много не давай!Пропищял бил целия свят, то за това цяла Европа е пълна с вас, *** такава !Нагли, безочливи същества сте вие и това е !
93
2
 
13
 
! Отговори
До turkinya преди 11 години
Тебе кой те пита - отивай да нижеш тютюн нещастнице
92
1
 
3
 
! Отговори
до 124 преди 11 години
.... кво ме интересува - некви скапани фанатици! При това сами си се избиват ;)
91
26
 
2
 
! Отговори
turkinya преди 11 години
tova koeto si napisal vaji za bulgarite celioya svyat e propishtayl ot vas ne ot arabite
90
24
 
0
 
! Отговори
turkinya преди 11 години
Che na kogo mu tryabva bulgarski to v bg navsyakade se govori na turski ami kato srichahs o6te mnogo svyat 6te ti se zavie dokato chetesh
89
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
САЩ убиха милион и двеста хиляди невинни в Ирак. Това е тероризъм в особено големи размери. След подобни деяния тези хора нямат никакво морално право да говорят за мир и справедливост.
88
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мултинационалният модел е пълен провал! Затова - всеки да си стои в собствения ареал. Европа се пренасели от външни и чужди елементи.
87
6
 
8
 
! Отговори
до 121 преди 11 години
120-ти е прав, а *** си ти!

Спонсорирани публикации