Канадец спечели 50 милиона долара от лотария

Вероятността да се уцели джакпотът е 1 към 28 милиона
5
Канадец спечели 50 милиона долара от лотария
Снимка: Reuters, архив

В канадската провинции Онтарио е продаден лотариен билет, който носи на притежателя си печалбата от 50 милиона долара, предаде ИТАР-ТАСС, като се позова на представители на най-популярната национална лотария на страната Lotto Max.

По думите им вероятността да се уцели джакпотът е 1 към 28 милиона. Освен това във всеки тираж на Lotto Max се разиграват седем допълнителни печалби в размер на 1 милион долара. "Този път от щастливата "седмица" са били продадени само три билета.

Техните притежатели са жители на провинциите Онтарио, Квебек и Британска Колумбия. Както и победителят, те все още не са се явили, за да получат печалбите си", са добавили организаторите.

Лотарията Lotto Max съществува в Канада от 2009 година и е най-популярната в страната с най-големия възможен джакпот, който може да достигне 50 милиона долара. За да се уцели той, трябва да се познаят седем цифри от 1 до 49.

/БТА/


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
17
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 6 години
ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ!
2
0
 
17
 
! Отговори
ТОДОР ХРИСТОВ преди 6 години
ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИМУ!
1
0
 
22
 
! Отговори
Канадец преди 6 години
Кирчо,понятието-бедност в Канада в по-вечето случаи е производно на мързела.За всички социални групи,чийто доходи са под изисканият минимум се занимават десетки държавни,религиозни,граждански организации.Бездомните,буквално ги "преследват"с цел да ги вкарат в така наречени "шалтери"-където да минат всякакви мед.прегледи,баня,ново бельо,дрехи и обувки.За довиждане им дават и много "приличен"чек,който могат да осребрят във всяка банка.Също и могат да останат за не определено време.

Спонсорирани публикации