Съботен бис: На Кучкова й празна колибката

Буковска щяла да се съблича за 100 бона. А искаме ли?
Обновена: 28 авг 2016 07:07 | 27 авг 2016 20:11, Александър Попов
25

В спалнята на Елена Кучкова вече не се чува форсиране на Бентли. Снимка: Facebook

И тази седмица гъмжи от клюки в родния шоубизнес, както обикновено излизащи от самите ни звезди. Като няма кой да ги похвали те го правят сами, защото борбата за медийно внимание е безмилостно жестока. Независимо, че понякога е безсмислена, тъй като голяма част от медийните ни герои са известни с известността си.

Елена Кучкова нашумя като плеймейтка, но не ни питайте какво работи. Подобни мацки са в общия калъп "Модел", но неясно на какво.

Та според последните слухове Ленчето уж се била събрала с бившето си гадже - политикът Любомир Николов, известен като Любо Бентлито. В колибката й обаче се е настанила самотата, тъй като клюките донасят, че Бентлито забърсал все още не толкова популярната фолкпевица Анджелина. Всъщност, Анджелина участва на последния конкурс "Мис Плеймейт", а преди дни затвърди новата вълна плеймейтки да грабват микрофона. Тя дебютира в чалгата в дует с колегата си Ангел, а по непотвърдени данни именно Любо спонсорирал песента.

Анджелина мечтаела за слава и не я интересува дали ще дефилира, рисува или пее, стига да е разпознаваема за масовата публика и най-вече за мъжете с дебели портфейли, пише "Телеграф". Тя имаше афера с ергена на годината Ники Михайлов, но явно банковите му сметки не се доближават до тези на депутата.

Йоана Буковска ще се съблича срещу 100 хиляди лева в телевизионния сериал "Откраднат живот". Чудесно, но дали публиката иска? Буковска нашумя с голите си сцени във вече позабравения сериал "Дунав мост". И независимо от следващите й роли визитката си остана голотата на тв екрана. 17 години по-късно пак щяла да лъсне гола, ама ефектът едва ли ще е същият.

В медицинската поредица Йоана вече показа как изглежда пазвата й, във втория сезон се прави неофициална кампания, че ще участва в разгорещена сцена, а в третия сезон щяла да се покаже както майка я е родила срещу 100 бона. Трябва ли да изпадаме във възторг, че ще видим нещо видяно?

Като един истински политик Светльо Витков най-сетне разкри жената до себе си. Според запознати пищната брюнетка се казва Даниела Димитрова, учила е за счетоводителка и е родом от Кюстендил. Бате Гойко публикува общия им фотос под надслов "Искаме си лайковете". Получиха ги, а ние пожелаваме на Светльо лайкове не само в социалните мрежи, но и на изборите. Защото гласовете на изборите за него и впоследствие отпуснатата субсидия гарантират, че Светльо и Легендите ще продължат с концертите си...

След като започна да спада медийния рейтинг след раздялата с Криско, Ася Капчикова се чуди как да поддържа интереса към нея. Лятото бе лесно - голите й снимки от плажа се радваха на популярност. Новата хрумка на танцьорката тази седмица изненада и почитателите - тя се направи на бременна с кадър от Щатите и веднага се направи връзка, че Криско ще трябва да вади пачки за издръжката на наследник. Но един от коментарите обобщава всичко - "Мило, с какво преяде?". Но вкрайна сметка да оставим Ася с корема си, все пак не е защитила докторантура.

Може да е малка, но и Гери-Никол си дава сметка, че социалните мрежи са сила и една снимка понякога носи повече известност от едно интервю, минало редакцията на родителите й. И вече пълнолетната старлетка не пропуска шанса да покаже малко плът на феновете си. Прави впечатление, че тя върви по стъпките на Ким Кардашиян и акцентира предимно на задните си части. Сега, за намесата на Photoshop няма да обсъждаме, току-виж ни осъдила, че всичко по нея е непипнато от настолната програма на всеки модел и певица. Ние пък ще се дивим неподправено на дългите й крака и пищен изглед отзад. Само дано в един момент снимките да не ни я представят като център по баскетбол.

Тази седмица гръмна новината, че танцьорът Наско Месечков се е сгодил след години слухове, че върти пируети на "левия бряг". Самият той призна във VIP Brother, че търсейки себе си, е опитвал и мъжки ласки, но си дал сметка, че не са за него.

И явно не е излъгал, защото стана ясно, че готви сватба със стюардесата Надя, която обаче все още остава загадка за широката публика.

"Искам колкото мога по-дълго да запазя в тайна личния си живот, защото съм си изпатил от клюки по мой адрес. Щастието обича тишината и всичко, което е важно за мен, се опитвам да го запазя от чужди очи", разкрива веруюто си Месечков.

Е, успя. Даже постигна повече - докато вървяха упражнения на тема "Кой сега до Месечков заспива", той взе, че се сгоди. За жена.

100-процентова жена пък си е фолкпевицата Камелия. Тя извади нова песен, извади и познатото си оръжие - еротиката. Тя е позирала за мъжки списания, но явно има нужда да ни показва всеки сантиметър кожа. Дори и на юг от пъпа. 45-годишната блондинка ни запозна с анатомията си, покрита единствоно от прозрачно боди. Сякаш да покаже, че бельото през лятото е излишно. Ние пък ще я посъветваме все пак да се допита до доктори на тема "опасно ли е без бельо", ще научи интересни неща. Най-малко от хигиенна гледна точка.

След като миналата седмица медиите обърнаха внимание на самохвалството на Антония Петрова с "крак от 113 см", тя реши да изпъчи изкуствено напомпаната си гръд. Даже ни натяква, че части от тялото й се превърнали във въпрос от "национално значение". Мила, Тоца, дали кракът ти е метър или 113 см - икономиката ни няма да стане по-значима. Но когато търсиш внимание с бедра и гърди - моля, не ни се сърди, че забравяме за юридическата ти диплома. Защото добър юрист не се става с диплома и цици от плажа. Трябва си и акъл, ако искаш хората да не те оценяват само по кубиците силикон. Но всъщност - задава се VIP Brother, сигурен съм, че отново ще блеснеш в цялата си светлина. Иначе ни остава само да ти завиждаме на плажните кадри.

Завършваме с една прогноза. Фолкпевицата Емануела си загубила телефона и предвидливо уведоми цялата общественост, че вътре имало снимки и клипове, с които помоли да не се злоупотребява. Бъдете сигурни, това не са кадри със сина й. И въпреки, че тя го представя като ужас, малко прилича на пиар акцийка. От тези като в средата на 90-те години, когато вместо глоби, катаджиите събираха автографи от певиците. Затова сме в очакване кога точно ще се появят кадрите от загубения телефон. Дали пък няма да предхождат появата на някоя от бъдещите й песни? Ще заложим на тази възможност, а вие можете да разгледате снимки от мобилния й преди да изчезне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
15
 
! Отговори
бг жена преди 7 години
Престанете да създавате популярност за такива *** жени като тая, толкова ли няма стойностни жени да покажете, такива които са за пример на интелект, с естествена красота и морал, а не да издигате на пиедестал утайката на обществото като разни тъполетки, недостойни и прости жени като въпросната ку.чка. Вие медиите също имате вина за упадъка на обществото ни
14
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая,Анжелината,грозна,грозна,та чак страшна.По нашия край само ромките си лепят такива вежди,да ги незаглеждат мъжете....
13
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
колибата и е празна, но шахтите и редовно ги пълнят :)
12
5
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
кифли от които се интересуват само тези които ги ползват и тези които искат да са като тях,празен живот отдаден на лукса и стремежа към него,нека са щастливи
11
3
 
6
 
! Отговори
Ф.С.В преди 7 години
Куче - лау лау ))
10
18
 
6
 
! Отговори
Стоил, 48 г. женен преди 7 години
дано сички да омрат!
9
3
 
69
 
! Отговори
Един от Пз преди 7 години
Кучкова да си оди в село Черногорово да помага на майка си за овцете и кокошките!
8
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и кратуната също.
7
3
 
60
 
! Отговори
Доктора преди 7 години
Ха ха ха.......успявате всеки път да ме разсмеете. Мила родна картинка.......
6
3
 
38
 
! Отговори
Турчина Мехмед преди 7 години
На Йоанчето й е празно канчето.
5
0
 
48
 
! Отговори
Сп???нс преди 7 години
Не знаех ,че Буковска се е развалила толкова , а навремето как плакнахме окото когато Чочо я беше награбил върху една пералня .... много вървежно сериалче бе онова - показа пътя който трябва да се следва ,за да станеш някой в България .
4
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Една не познавам от тея пък били звезди...
3
2
 
33
 
! Отговори
много секси преди 7 години
Икономика според мен се развива,ако се грижиш за мирът,природата ....имаше и още нещо,но в момента не се сещам
2
5
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нека хралупката да й е пълна,пък колибката все ще преживее някак :))
1
23
 
30
 
! Отговори
ВИЖДА СЕ преди 7 години
И ВИЕ СТАНАХТЕ ПОРНОСАЙТ !!

Спонсорирани публикации