Нинова: Чужди господари няма да определят съдбата ни

Ще защитим държавния интерес в стратегическите отрасли!
19 мар 2017 15:20, Анисия Иванова
288
Нинова: Чужди господари няма да определят съдбата ни
Снимка: БСП

Да се каже ясно и в Европа, и на Изток, и на Юг, че имаме чест и достойнството и няма да позволим чужди господари и началници да определят съдбата ни. И аз, и този екип, и всички в БСП сме гарант, че това ще стане, когато спечелим парламентарните избори. Това заяви в Стара Загора лидерът на БСП Корнелия Нинова.

По думите й Левицата иска държавата да пази държавния си интерес в стратегическите отрасли и ще се бори за това.

"Българи, да си вземем свободата, спокойствието и гордостта обратно от Бойко Борисов. Демокрацията ни отне много. Отне ни здравеопазването, образованието, сигурността, но ни даде свободата да мислим, да имаме мнение и да се борим за правата си. Този човек ни отне и тази свобода”, каза Корнелия Нинова и добави: „С SMS-и управлява митниците, с SMS -и управлява съдебната система и SMS уволнява, ако имаш мнение”, категорична бе Корнелия Нинова. 

Лидерът на БСП се обърна към хората с думите: "Ще ви върнем самочувствието. Повече няма да се страхувате, че ще бъдете уволнявани, мачкани и репресирани, ако се чувствате свободни и имате мнение. Вие ще бъдете свободни хора. България, ще има чест и достойнство. Ще има силна икономика, здравеопазване и образование.”
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
143
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ГЕРБ! БСП след 100 години - ако ги има.
142
2
 
4
 
! Отговори
Винету преди 7 години
До 199. Ох,ох, ама така говорехте още през 2013, бе ален миризлив каскет. Какво стана после, може и сам да си отговориш.
141
3
 
7
 
! Отговори
изнервен преди 7 години
И как ние малката, бедна държавица ще се оправяме сами в този сложен и жесток свят, бе птицо домашна? Като не си сътрудничим нито с ЕС, нито с НАТО, нито със САЩ, нито с Русия. Много смешно и *** - на гол тумбак, чифте пищови. Нали ще ни смачкат веднага и първата сигурно ще е Турция.
140
4
 
4
 
! Отговори
Бай Хей преди 7 години
До МоХ. Да, личи си, че е близко до твоя интелект. И никак, ама никак няма да е добре за ВСИЧКИ, а само за определена клика и за зомбирани ***, ако тя управлява. Този червен сериал сме го гледали, гледали - само след няколко месеца ще има почти пълна външна изолация, спрени еврофондове, изхарчени средства и куп глу.пави, грешни управленски решения. А за Човека да ти припомня вица от соца по повод лозунга "Всичко в името на Човека", ама ние му знаем даже и името на този човек.
139
3
 
7
 
! Отговори
Манго преди 7 години
Браво Курнелио , с теб сме ако спичелим 8 - те милиона ще ги догоним ,може и по две чавета в година ,ти само плащай.
138
0
 
6
 
! Отговори
Корнелия преди 7 години
Господа и дами защо ни обиждате като ни наричате комунисти,ние вече сме отдавна капиталисти.
137
1
 
4
 
! Отговори
хе преди 7 години
Така е ,само който не краде,лъже и *** е зле.
136
9
 
3
 
! Отговори
MoX преди 7 години
До АнонименАбе верно ли приличам на ***. Това какво животно или дух е. И хубаво ли е да си *** или е лошо. А иначе аз харесвам новия лидер на БСП - Корнелия Нинова и мисля че този път намериха Човека. Също така смятам, че ще е добре за всички, ако тя управлява България. Няма да я сравнявам с Борисов - просто това са различни светове. Разбира се всеки има предпочитания, това са моите. Тя е близка до моя интелект, ББ - не.
135
8
 
7
 
! Отговори
някой преди 7 години
нинова ала бала само за патриотите
134
5
 
6
 
! Отговори
Дилян преди 7 години
Как я смазвам тази, че дори си признава, а тя говори за чужди. Само като ме види и пълни памперсите!
133
10
 
15
 
! Отговори
късата памет преди 7 години
До Анонимен 197Като гледам как си използвал трето лице множествено число явно ти не си живял тогава. Аз съм и вярвай ми сега се живее много по добре.
132
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 190 Въпрос към трола от Позитано 20 - Какво означава " затвор за ГЕРБ " ??? Не си разбрал опорната точка, защото партия не може да бъде затворена !!! Утре отиди на инструктаж и този път си прави записки :))))))
131
3
 
16
 
! Отговори
корнелия преди 7 години
Като вземем властта ще задържим младите тука ,като им даваме пари на ръка всеки месец за да не имигрират на Запад.
130
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Другарко нинова нищо неможе да промениш. Питай ги селянжърите какви договори са подписвали! По тези договори се плаща неустойка равняваща се на милиарди. Откъде ще ги вземеш за да промениш живота в България. Нищо не казваш за монополистите за ерепетата за преноса превоза на тока който е с по високи цени от самата стойност на тока. Ето това искаме да чуеме! А не ми говори врели не кипели. Кой създаде мутрите и ограби държавата? Кажи кои са и какво ще предприемеш?
129
10
 
19
 
! Отговори
късата памет преди 7 години
Баси жалкото изказване. Госпожо Нинова демокрацията нищо не ни е отнела. Такива като вас, Борисов, Станишев, Царя, Доган, Виденов , Костов и тн ни отнеха тези неща. Само невероятно нагла ку.чка може да обвини демокрацията за стореното от политиците.
128
6
 
18
 
! Отговори
късите крака преди 7 години
Нинова, жажи за срещата с руския КГБ-ец, имаше ли среща или нямаше, както ти твърдиш. И ако е имало защокъжеш ?
127
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прос.т народ, изключително т.ъп народ.Толкова години това про.сто човече му се радвахте. Невероятно че има такава нация на земята.А журналистите!? Гьобелс им е като ученик.Затвор за ГЕРБ!!!
126
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова, българите не искат руските ти господари в България !
125
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП иска да подари България на Путин. Нинова и шайката червени чакали около нея са национални предатели.
124
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До MoX 177 - Още един *** от Позитано 20 - много са ви слаби опорните точки - другарката Лъжа "отстоява и се бори за истината " !!! :)))))

Спонсорирани публикации