Отново ад на пътя: Двама загинали и трима ранени за една нощ

Две тежки катастрофи са станали в Хасковско
Обновена: 22 юни 2019 10:04 | 22 юни 2019 09:52, Анисия Иванова
81
Отново ад на пътя: Двама загинали и трима ранени за една нощ
Снимка: Булфото

Две тежки катастрофи с двама загинали и трима ранени станаха за една нощ в Хасково, съобщи bTV.

Мъж и жена загинаха при пътен инцидент на пътя Хасково – Димитровград снощи малко след 23 ч . Колата с четирима пътници се удря в движещ се пред нея камион. Вследствие на удара на място загиват шофьорът и една от пътничките.

Причините за катастрофата са несъобразена скорост и неспазване на дистанция. Автомобилът е бил с десен волан, уточняват от полицията.

При друга катастрофа, станала на пътя Хасково – Кърджали, преди входа на Хасково, кола се врязва в стадо биволи.

Инцидентът е станал около 4 ч. тази сутрин. Вследствие на удара 20-годишният шофьор на колата е тежко ранен. Откаран е в болница с опасност за живота. Други двама  пътници също са ранени.

Причините за катастрофата са комплексни – висока скорост и животни на пътя, съобщиха от пътната полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ДА НЕ ЗАБРАВИМ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНИТЕ ЗИМНИ ГУМИ, С КОИТО КАРАТ 90% ОТ ХОРАТА ПРИНУДЕНИ ДА СИ ДАДАТ ПОСЛЕДНИТЕ СПЕСТЯБВАНИЯ ЗА ЗИМНА ГУМА, ПОНЕЖЕ КЛИМАТА НИ Е КАТО В ЮАР
63
1
 
2
 
! Отговори
Емо преди 4 години
До MitkoМежду 50 км/ч и 100 км/ч спирачния път се увеличава не двойно, а четворно. Това за който не го знае, сега да знае защо стават катастрофите.
62
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лошите шофьори в комбинация с лошите пътища са гаранция че катастрофите с много жертви ще продължат!!!
61
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 2Десен волан - евтино! А сега...?Десният волан няма нищо общо със всеобщото и масово българско плиткоумие.
60
4
 
7
 
! Отговори
Ovi преди 4 години
Проблемът не е в десният волан.... .Дистанция, рисково каране, невнимание... .
59
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** откактУ слези от каруцата и се метна в 20годишен таралясник му тръгна играта .... като на бясно куче тоягите.
58
1
 
6
 
! Отговори
имамбаялдъ преди 4 години
Не знам за Хасково,ама ако тръгнете от Крумовград в която и да е посока - Индия е навсякъде! Крави под път и над път и най-вече на път - ти карай ,ако искаш ! Инциденти стават непрекъснато , даже преди няколко години човек загина близо до Крумовград при такъв инцидент с крава - никой нищо не предприема срещу крави и кравари!Последните,видяли два лева на кръст от субсидиите се наакват да купуват дърти трошляци и да ги карат като каруците , от които са слезли. Отврат !Така е в Боколандия !
57
2
 
8
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
Във вилаета на Бойко Ефендилер и Доган паша, кравите са свещени жувотни. Свободно си ойкат, както намерят за добре по пътя и над пътя и даже не ги доят! На жугалът в оният ми див родопски изток, га му требе мясо, фане пушкалото и отива на лов за крави;))) Така се сдобива с мясо. Що? Щото кравите са станали диви, сиреч божествени;))) и само в определено време, източнородопският Алла ги дава за отстрел;)))
56
15
 
5
 
! Отговори
хъша преди 4 години
десния волан не е никаква причина за типичен инцидентсъдя по себе си карайки от 10 год жозило с десен волантипичната припряност и слабо разбиране за последствията са проблема а също и много водачи подценяват използването на колан
55
4
 
24
 
! Отговори
Mitko преди 4 години
Хора, които не знаят как да отворят предния капак изкарват книжки. Хора, които не знаят колко важно е да се спазва дистанция. Хора, които не знаят какво е аквапланинг и защо в дърдовно време не трябва да изсилваш колата със 140 км/ч. Хора, които не знаят с колко се удължава спирачния път на всеки 20 км/ч отгоре..... заради корупцията с лесно изкарани книжки е една от причините за ПТП-тата. Не е главна. но допринява....
54
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не четете ли, че автомобилът е с десен волан. Чърчил е виновен!
53
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пускайте ги тия ФАРОВЕ, спасяват. Поне така твърдяха от бившата транспортна комисия.
52
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След толкова умрели, защо не споменават нищо за това кой ги е учил да карат? Като гледам всички са що годе млади водачи или жени
51
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъвто и режим да дойде няма оправия. Не може да ходиш по почивки в Турция, а да нямаш баня. Да си с дървена дограма от соц-а и да ти вее зимата от 8 етаж. Не може да те мързи да си събереш прането от пода, но да караш колело на 4 000 лв. Как очаквате да има пътища, паркове и т.н когато масово дори не полагат грижи за собствения си дом. Всичко започва отвътре навън.И като героите от материала. Брал портокали в Испания и си купил раздрънкано бмв да му завиждат селяните. Ами резулатът е налице.
50
25
 
4
 
! Отговори
Патица по Пекински преди 4 години
Така е неслучайно в Рассию още няма пътища.Щели да ги нападат и за да не ги използва врагът дрън дрън некадърност се нарича.Що у Америка има хайуейс нещо не ги е страх *** да ги нападнат и да ги използват може би са преценили че с руските технологии *** няма и как да ги нападнт.Руски правочели парапитеци.Щели ги нападат на никой не му пука за тая ко.ина!
49
26
 
4
 
! Отговори
Факт! преди 4 години
Я кажете как му трябваха 50 години на правешкия кр.тен за да направи едно кръгово на Цариградско и колко време го строя тва цариградско.През тва време хората в Холандия отвоюват земя от водата в Япония правят изкуствени острови а в Германия аутобани.Къде е комунизма къде демокрацията.
48
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Че интелигентността е наследствена. *** родители, създават тъпо и мързеливо , безотговорно поколение.
47
4
 
1
 
! Отговори
Миг преди 4 години
Двама абитуренти... Толкова малко останаха децата ни, а толкова лесно коментирате и съдите.
46
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Приказката за лошия материал всеки ден трупа железни доказателства. Не детски градини , а гробища трябва отварят в тази ***. Вчера на жълтите павета имаше патрулки. На следващото кръстовище някакъв мазен, черен бакшиш беше спрял на пешеходната пътека на зелен светофар за пешеходци. В случая, аз трябваше да заобиколя наглия *** , за премина. Не знам какви мерки трябва да се вземат, за да може да се възпитст такива ***. Явно еволюцията е спряла при някои индивиди и съм вече убедена,
45
22
 
4
 
! Отговори
сър Нелсън преди 4 години
Естествено че комунизма е виновен.30 години са нищо в сравнение с 50 години руска разруха.

Спонсорирани публикации