Рецептата Dnes: Банан на тиган с масло и канела

Вкусен пържен банан
Обновена: 10 юли 2019 12:59 | 10 юли 2019 09:23, Илияна Николова
1
Рецептата Dnes: Банан на тиган с масло и канела
Снимка: iStock

 Продукти:

2 добре узрели банана, обелени
1 супена лъжица масло
1 супена лъжица пудра захар
1 чаена лъжица канела
1 щипка индийско орехче
Приготвяне:
 
Обелете бананите и ги нарежете наполовина по дължина. Загрейте маслото на средна към ниска температура в тиган. Запържете бананите от двете страни до златисто. Преместете ги в чиния с кухненска хартия да се отцедят. През това време смесете захарта, канелата и индийското орехче. Поръсете добре бананите със сместа и сервирайте.

1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Оти да го ям пържен важното да е цел.