Рецептата Dnes: Пилешко в бекон с барбекю сос

Изключително сочни и ароматни
6 мар 2020 07:52, Илияна Николова
1
Рецептата Dnes: Пилешко в бекон с барбекю сос
Снимка: iStock

Продукти:

600 г или 4 броя пилешки гърди без кости и кожа
100 г барбекю сос
около 200 г бекон нарязан на ленти

Приготвяне:

Нарежете пилешките гърди на ивици с дебелина около 2 см. Пригответе маринатата в купа и сложете в нея месото. Маринатата с месото може да изберете оттук, като за предпочитане е да е първата със соевия сос. След 15-20 минути извадете едно парче месо, намажете го със сос барбекю, увийте около него бекон и го поставете в тава върху хартия за печене. Същото направете и с останалата част от месото. Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30 минути или до готовност на пилешкото месо.

Още рецепти вижте в Az-jenata.bg


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Хора, не яжте много пилешко и не давайте на децата си, особено момиченца, ако не искате да им пораснат ци^2 още в детска възраст.

Спонсорирани публикации