Телец, Козирог... Кои зодии ще са сами през лятото?

За някои е по-добре да останат без гадже, за да преоткрият себе си
22 юли 2020 20:50, Криси Табачка
4
Телец, Козирог... Кои зодии ще са сами през лятото?
Pixabay

Има два типа хора – тези, които мечтаят за лято с половинката и тези, които дават всичко, за да са сами през летните месеци.

 
Първите си представят лятото като перфектното време за дълги разходки с половинката. Морската почивка е само романтика, на фона на шума на вълните и солени целувки по брега.
 
Вторите обичат лятото си без граници – да могат да решават в последния момент къде да се впуснат на парти, да танцуват до зори и никой да не определя с какво ще се съобразяват (и с кого, в случая).
 
Има обаче три зодии, според Bustle.com, за които ще е по-добре да са без гадже тази година, независимо от кой от двата типа са.
 
Вижте кои са тези знаци.

Телец
 
Тази година за Телците ще бъде белязана от големи промени. Те ще се изправят пред големи предизвикателства, но от вас зависи как ще ги приемете – като трудности или като прозрение. За вас тази година е по-добре да сте без половинка, тъй като ще усещате нуждата да сте сами и необезпокоявани. Съсредоточете се върху себе си!
Козирог
 
Това лято не е времето за връзки за представителите на зодия Козирог. Вместо това използвайте месеците, за да погледнете по-стратегически над нещата. Изберете правилните решения за кариерата и професионалния ви път. Съсредоточете се основно там, макар да ви се иска да се отдадете на забавно и безгрижно лято – просто не е сега моментът.
 
Риби
 
Тази година може да бъде доста объркваща за вас по отношение на любовта и партньора до вас. Няма да е трудно да се заблудите, да не можете да вземете сигурно решение и да не можете да прецените дали даден човек е за вас наистина. Затова по-добре оставете настрана това и останете без половинка за лятото. Не губете енергия за неясни неща – съсредоточете се в другите сфери, за да се наслаждавате на позитиви.
 
Още интересни материали за зодиите четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

4
Още от Гладен гид
Рецептата Dnes: Сармички с лозови листа
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
4
 
! Отговори
Две неща преди 2 седмици
изпълват душата ми с неописуем възторг - звездното небе над мен и начинът, по който го експлоатират душевните астролози.
3
1
 
1
 
! Отговори
Не сме ьодии преди 2 седмици
Като се ходи на морето, на лов за гъби (култивирани печурки), не е желателно "половинката" да се пречка.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Абсолютни простотии.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Е ка ше са сами ? Ама напълно ли ? Ми те имат семейства бе. Някои имат и унуци. Даже и праунуци.