Според зодията: Кои са най-опасните жени?

Тези със знака Козирог са истински калкулатор
3
Според зодията: Кои са най-опасните жени?
БГНЕС

Не е тайна, че в една връзка водещата роля е на жената. Тя избира с кого да бъде, кого да допусне до себе си. Според астролозите характерът на всяка дама е закодиран и в нейната зодия.

В отношенията някои жени са истински душички, а други са безпощадни хищници...
 
12 място – Жената Везни
 
Тя е истинска мечта за мъж, който иска да доминира във всичко. Не е нужно да бъде убеждавана в нищо, да форсира собственото си мнение. Жената Везни е необичайно сладка и малко простодушна. Тези качества подкупват мъжа и той се стреми да издигне авторитета си в семейството за нейна сметка. И тя се опитва да се адаптира към настроението му, да улови всяко желание на съпруга си. Единственият недостатък на тази жена е невъзможността да се решат и най-малките проблеми. Разчита изцяло на съпруга си, който понякога се уморява от скуката ѝ. Но трябва да признаем, че жената Везни не представлява никаква опасност за мъжа, оставайки винаги сладка и грижовна, доколкото е възможно, защитавайки семейното огнище.
 
11 място – Жената Водолей
 
Тя просто е душичка! Мила, общителна, жената Водолей ще омае с чара си всеки мъж. Ако някой има проблеми, потърсете я – винаги ще ви окаже морална подкрепа. Тя ще намери специалните думи за да ви утеши, ще покаже искрена съпричастност. Но жената Водолей няма да стигне по-далеч от това. Ролята на Майка Тереза обаче ще я отегчи в даден момент и може да замени дома с приятелки по ресторанти. А в това време верният съпруг ще готви вечеря, ще се занимава с децата и тъжно ще гледа часовника, очаквайки нейното пристигане. Не, той отдавна не мрънка, жената Водолей го е научила да бъде смирен.
 
10 място – Жената Козирог
 
Жената Козирог е истински калкулатор. Тя е рационална до най-малкия детайл и дори в любовта вижда някаква аритметика. Не е изненадващо, че преди да сложи подписа си, тя вече е изготвила и брачния договор до последна подробност.
 
При нея чувствата винаги са под петата на здравия разум. Мъж, който е свикнал да има романтика във връзките, бяга от нея без да поглежда назад. А този, който не е имал успех, ще се самосъжалява до края на живота си. Което няма да му попречи да обича нежно, понякога несподелено, своя „мъчител“.

9 място – Жената Стрелец
 
Тя е като вятъра през месец май – променлива, нестабилна и във вечно търсене на тръпката. Жената Стрелец презира бита, особено мрази кухнята, вярвайки, че печката е пречка за изпълнението на всички планове за бъдещето. В любовта днес харесва един мъж, утре друг. Стрелецът трудно се привързва към някого – страстта да сменя местата задвижва тази жена почти по целия свят. Тя може да се кълне в любов на своя избраник и дискретно да „стреля“ с очи отстрани. Статутът на съпруга не пречи на жената Стрелец да напусне семейството си, за да се озове, да речем, на малък остров в средата на океана. Тези жени се наричат авантюристки. Но мъжете обикновено си падат по тях и стават жертви по собствено желание.
 
8 място – Жената Риби
 
Поведението на жените от този знак е продиктувано от непонятни импулси, в един момент е тиха и спокойна, в следващия е избухнала в сълзи. Тя непрекъснато изисква съчувствие и утеха за себе си. Мъжът е пленен от слабостта на жената Риби, която всъщност се оказва въображаема. Някак неусетно, с малко хитрост, тя ще го вземе в ръцете си и ще го моделира да следва нейната воля. Но това ще е само у дома. Тези жени в компании го играят жертви и нищо чудно мъжът до нея да чуе за себе си какъв тиранин е и как е съсипал младостта ѝ.
 
7 място – Жената Овен
 
За мъжете е истината от първо лице. Поне тя мисли така и винаги действа сама. Това качество на нейния характер обаче не трябва да плаши силния пол. В крайна сметка тя е доста приятна и ще се бори за семеен комфорт до последно. А мъжете обичат комфорта и понякога са готови да платят за него със свободата си. А жената Овен се чувства чудесно от този факт.
 
На кое място се нареждат останалите жени от зодиака, вижте в материала на Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
6
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 3 години
Знам отговора ,без да чета статията.Скорпи.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ми се върти в оня пуберски сайт - кои са трите най-гадни, все пак? Най-малко гадните ги виждаме от тук.
1
2
 
11
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
Тия щото не знаят жена ми - зодия Люта чуша, ама късно ми се разкри, още не беше узряла.

Спонсорирани публикации