Според зодията: С кой знак ще имате най-лоша връзка?

Лъвът не обича да живее в чуждата сянка
11
Според зодията: С кой знак ще имате най-лоша връзка?
IStockphoto

Всеки човек си има идея в каква любовна връзка не би могъл да бъде щастлив по никакъв начин. За едни това е да бъдат с неискрен партньор, за други – да живеят с властна или пасивно-агресивна половинка, за трети пък означава да имат връзка с мързелив човек... Отношенията, които човек не би толерирал никога, до голяма степен зависят както от неговия характер, така и от неговия зодиакален знак.  

Прочетете какъв е най-лошият вид връзка за всеки от 12-те знака:

Овен
 
Вие се отвращавате от мисълта, че можете да бъдете във връзка, в която да царуват рутината, апатията и скуката. Мразите идеята да бъдете с човек, който ви отегчава. Като амбициозен Овен, вие винаги се стремите да вървите напред, дори пътят да е стръмен или да лъкатуши. Затова изпитвате неприязън от връзки, които не пораждат вълнение или спонтанност.
 
Телец
 
Вие не можете да бъдете с човек, който не е лоялен към вас. Също така не понасяте някой да се опитва да ви командва. Мразите, когато партньорът ви се отнася към вас като към малко дете. Идеята ви за най-лоши любовни отношения е с човек, който не ви вярва и не ви оставя да действате според разбиранията и желанията си. Вие не можете да бъдете във връзка, която ви задушава.
 
Близнаци
 
За хората от зодия Близнаци най-ужасната романтична връзка би била тази, в която са принудени да потискат истинската си същност или пък са с партньор, който иска да ги променя. Близнаците имат самочувствието, че са готини, остроумни и одухотворени. Те не могат да бъдат с човек, който не оценява техните най-основни качества, а се опитва да ги поставя в друга рамка.
 
Рак
 
Комуникацията е истински важна за хората от този знак. Те не могат да бъдат във сериозна връзка с някого, който отказва да се разкрие пред тях. Ракът има нулева толерантност към фалшивите хора, към тези които не говорят за чувствата и емоциите си или ги прикриват. Освен това Ракът не може да бъде с човек, който не уважава семейните ценности.

Лъв
 
За Лъва най-ужасната връзка е тази, в която се налага да живее в чуждата сянка и да се съобразява с чуждия успех, жертвайки собствения си. Лъвът иска да бъде в светлините на прожекторите и никога да не бъде поставян в позицията на мажоретка или в тази на по-невзрачния партньор. Лъвът би намразил отношения, в които половинката му се нуждае от повече внимание от него самия.
 
Останалите зодии ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И в крайна сметка с кой знак ще имам най-лоша връзка? Така и не разбрах от статията. То не че има там нещо въобще за разбиране де...
4
6
 
5
 
! Отговори
SS преди 3 години
Не вярвам на зодии.Със жена ми сме много привързани един към друг.Тя е азиатка,но съчетаваме някък културата на Югоизточна Азия,и Източна Европа.Добре ,че е тя да ми готви и да ми угажда кулинарно.
3
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярно никои няма винена дапе човек като мен кафе е тръгнал да се влюбва аз нямам право и да се извиня знак какво ще кажете за това няма смисъл аз си го знам наи добре знам че искате да помогнете
2
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така да е студено разбираме некои нещата но както и да е всеки си знае него за вас САС сигурност те прави не ви виня кои как иска няма да казвам нищо никои не на моето място затова е излишно от мн приказки
1
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не сме зодий Доро!

Спонсорирани публикации