2021 г. иде - кой ще е най-щастливият ден за зодиите от Дева до Риби?

Новата година няма да е толкова предизвикателна и напрегната като старата
20 дек 2020 12:55, Иванка Гъркова
15
2021 г. иде - кой ще е най-щастливият ден за зодиите от Дева до Риби?
Istock

2020 г., която скоро ще изпратим, не бе лека в много аспекти. Ретроградните планети объркаха плановете ни, а идването на пандемията още повече. Но все пак ни предстоят празници и скоро ще кажем "Добре дошла!" на 2021-а, за която се надяваме да бъде по-хубава, ползотворна и ни донесе най-вече здраве и усмивки на лицата.

Според астролога Лиза Стардъст, новата година няма да е толкова предизвикателна и напрегната като старата, като ще ни донесе много благоприятни моменти. Освен това тя посочва, че ретроградните периоди ще са значително по-малко в сравнения с тези през 2020 г.

След като ви разкрихме кой ще бъде най- щастливият ден за представителите от зодия Овен до Лъв, ето и любопитна информация за останалите знаци:

Дева (23 август - 22 септември)

Най-щастливият ден: 12 юли 2020 г.

Щастливата планета Юпитер ще попадне в Риби два пъти тази година, носейки фокус към дома на партньорства и предлагайки много нови възможности в любовта за Девите. Това ще им помогне да изгладят всички проблеми и подобрят отношенията си.

„Когато Юпитер навлезе в Риби - от 13 май до 28 юли и след това от 28 декември до 2022 г., ще ги отведе до нови върхове и емоции“, казва Стардъст. На 12 юли управляващата ги планета Меркурий ще формира хармоничен тригонен аспект с Юпитер в Риби, внасяйки яснота и дълбочина в комуникацията в рамките на партньорствата.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Най-щастливият ден: 6 септември 2020 г.

Управляващата планета на Везните - Венера, разкрива техните артистични наклонности и ги настройва за романтика. Тя ще формира магически тригонен аспект с Юпитер на 6 септември, когато чувствата им ще са прекалено силни.

Двете благотворни планети се подреждат в шолза на представителите на този знак на посочената дата. Освен това Юпитер ще попадне в дома за срещи и творчество, с което не само връзките, но и работата ще им спори.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Най-щастливият ден: 17 ноември 2020 г.

Управляващата планета на Скорпионите е Плутон. Тя е известна със своята интензивност, но когато се подреди със слънчевия им знак на 17 ноември, в положителния аспект секстил, те ще усетят властта в ръцете си. Това прави възможно превръщането на болката им в тяхно вдъхновение и ги преобрази изцяло, обяснява Лиза Стардъст.

Допълнителен прилив на енергия за Скорпионите ще дойде от огнения Марс, който образува поредния хармоничен секстил с любовната планета Венера. Освен страст и хубави емоции, 17 ноември ще бъде и идеален ден за преследване на всички лични цели.

Прочетете кои ще са най-щастливите дни за зодиите Стрелец, Козирог, Водолей и Риби в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако я посрещна с 4 каки като тези от снимката ще ми е все тая каква ще е годината
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Глупости и тъпотии, *** статия.
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хаха, това е статия от миналата година. Променили са само заглавието.
8
0
 
2
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Когато един мъж се...жени,жена му влиза в...обществото,а мъжът...излиза от обществото по...обективни причини.
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-голямата лъжа, която един мъж повтаря на жена си през семейния живот, е лъжата за това, че най-щастливия му ден в живота е била сватбата им. А всъщност това е деня, когато е бил за риба и страшно много кълвяло. :D
6
1
 
2
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 3 години
Най...щастливия ден за...рибите ще да е,когато ги хванат на...въдичката,но не ги изпържат...веднага,ами ги оставят за другия ден.
5
0
 
7
 
! Отговори
Тито преди 3 години
Статията е за Новата година, а щастливите дни са с година 2020. Нещо не сте го измислили както трябва!
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дева съм и съм болен перфекционист,това е най лошото на тази зодия...
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледах какви сте ги писали за преди една година за 2020. То хороскопи, то нумерологии, колко щастлива и благодатна щяла да бъде 2020 г. заради това, че числото 20 се съдържа два пъти. Нищо не познахте, не сте дори и близо. Годината се оказа точно обратната на това, което писахте. Никой от астролозите и нумеролозите дори не спомена кризата, в която се оказахме. Но продължавайте да пишете глупости, щом това ви прави щастливи.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е,късметлията на снимката ще си изкара яки празници поне :) Коледа с 5 леко пийнали дами-мечтата и от малък!!!
1
2
 
5
 
! Отговори
Стрелец преди 3 години
най-щастливият ви ден ще е когато ме фанете за стрелата!... и колкото по-често, толкова по-щастливи

Спонсорирани публикации