Ужас в Севлиево! Баща уби 2-годишното си дете и си преряза вените

Мъжът е психичноболен, скоро е бил освободен от болница
Обновена: 4 фев 2021 17:01 | 4 фев 2021 17:00, Камелия Цветанова
85
Ужас в Севлиево! Баща уби 2-годишното си дете и си преряза вените
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Баща наръга с нож двегодишното си дете, което е издъхнало веднага.

Трагедията се е разиграла днес в Севлиево, съобщи Нова телевизия.

Жестокото убийство на момиченцето е станало малко преди обед в жилище, намиращо се в района на ОУ "Стефан Пешев".

Мъжът е психичноболен. Бил е в психиатрия, но скоро е бил освободен от нея.

След като е намушкал детето, е направил опит да се самоубие, като е прерязал вените си.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
3
 
21
 
! Отговори
^^^ преди 3 години
На мой познат му опряха зареден пистолет на челото, върна се вкъщи и ... полудя.Години наред стои упоен от лекарствата и по-добре, щото знам какво вършат такива...Гаранция няма по улиците ни, дали луд, уж нормален, пиян, неизтрезнял или изпушил екземпляр ще ви затрие.Тук е джунгла, а лошото е, че не се вижда надежда една.
57
2
 
18
 
! Отговори
абсурд преди 3 години
Принципно казано,този свят не заслужава децата ни
56
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Мъжът е психичноболен. Бил е в психиатрия, но скоро е бил освободен от нея."Ами намерете тьпанара който го е освободил и го питайте за мнение.
55
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 40 Бащата като е психично болен, защо е пуснат от лудницата. Лудниците и затворите на кой са отговорност ?
54
8
 
18
 
! Отговори
абоната е на ~~~~~~~ преди 3 години
Това било, онова не било, но не казвате цялата истина...Имахме руски ред през соца, затова се живееше спокойно, повтарям СПОКОЙНО в сравнение със зверилника днес.Луди хора бият другите, имат по 40 жалби в родната Полиция, а полицая казва:Видите ли (едикойси), минете от друго място.Къде са полицаите денем ?!Знаете отговорите, но защо не ги казвате ?
53
14
 
4
 
! Отговори
абсурд преди 3 години
Може и да не е луд,просто му е спестил страданията в тоя шиван свят
52
5
 
12
 
! Отговори
До 40 преди 3 години
"Представяте ли си обикновенно семейство останало без работа и доходи заради "корона кризата", които не са програмисти. Как тия хора ще си подсигурят семейството финансово? И после се почва с отчаянието и убийствата"Стига с тия драми "заради короната". Да не би преди това да не е имало семейства, останали без доходи? И какво общо имат програмистите? И какво ме у е "обикновенНото" на семейството? Това, че бащата е психично болен?! Що не тролиш по-смислено, макар че е грях да тролиш на тази тема.
51
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече и лудници нямаме като хората. Опустошиха ги, липсват кадри в тях, няма финансиране.. Станахме много демократични, грижим се явно първо за правата на откачените и после за нормалните. Резултата е "видим"
50
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Един Ти от къде знаеш кои къде е ходил, нехранимайко. Точно заради такива като теб сме така, защото смяташ сънародниците си за тиквеници и нещо не разбират. Само ти оооо велики УМ разбираш как са нещата. Тия които са родени извън България се раждат с по три мозъка....Кълвач
49
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато ченгетата се занимават с важни неща като да гледат дали имаш пожарогасител в багажника и как си залепил стикера на колата, и пренебрегват реалните неща като 'ромската' престъпност, лудите дето са за връзване, мафиотите така ще да е. Когато ниско платените пионки козируват на шефа си а не на конституцията и законите така ще да е. Употребени. пионки. ниско платени. точка.
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 45Ти си изтрещел за да кажеш нещо подобно. Тоя да не е бил от вчера в лудницата, и тези които са го пуснали не са знаели какъв е. Тука в България е - Абе не ми дреме да прави квото иска, и това от държавни служители.... Та така и този е пуснат е така, все едно си взимат кафе от ма6ината пред диспансера
47
3
 
9
 
! Отговори
Един преди 3 години
Тоя , че е луд факт, ама вие че в главата имате само уринаа е пак факт. И от психиатрия раборате и от вируси и от политика и от всичко. За тва сме най- мизерната сред мизерните щото българския тиквеникк знае Всичко ! Хахаха " никъде немало такова нещо" той от люлин не мърдал и от планета пайнер канала не сменил ама знае всичко !
46
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който го е пуснал да бъде подведен под отговорност, дисплинарно уволнение и съд. За тва нема да се оправим никога, щото никога никой не е виновен за нищо. Бил си изтрещел , а кой го пусна на свобода. Все едно да пуснат психопати убийци от затвора и като убият някой.. ами той си е такъв...
45
2
 
4
 
! Отговори
До 45 преди 3 години
Айде бе !?! Не си запознат , Тед Бънди , Чикатило и още куп идиотии са пускани от заведения, арести и затвори. Случаите са безброй . Не с е открили в Бг топлата вода я се стегни.
44
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Офффф В другите западноевропейски държави, членки на EU, се помага на хората. Тука има само приказки от 1001 нощ и до там
43
3
 
3
 
! Отговори
Tonita-7 преди 3 години
Не е трябвало да го изписват! Погрешна преценка на лекарите,както в повечето случаи!
42
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Офффф В другите държави в Европа, такъв няма да бъде пуснат.
41
2
 
6
 
! Отговори
Офффф преди 3 години
Па некой ви ви овен, че бащата изтрещел ... баси племето неуко сте заклевам се. Все некой виновен, у другите държави нема психопати нали
40
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правителството е на власт доста време. Решението този да бъде пуснат е на държавен служител. Та кой е виновен, баба ми сигурно.
39
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега кой е виновен, кучето дето хапе или стопанина дето го е развързал. ДЪРЖАВАТА Е ВИНОВНА, ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ВИНОВНО, търсете от тях вина осъдете ги, избийте ги...

Спонсорирани публикации