Пролетни рокли - не изхвърляйте дългата риза

С каре, копчета или просто от деним - трябва да имате поне една
12 мар 2021 22:52, Иванка Гъркова
1
Пролетни рокли - не изхвърляйте дългата риза
IStockphoto

 Баба Марта си показа лицето, което много добре познаваме. Тъкмо започнахме да подготвяме по-тънките си дрехи за пролетта и тя промени температурите навън със сняг. Но все пак скоро ще посрещнем астрономическата пролет и времето ще се оправи, а с това идва моментът, в който да извадим роклите. Наред с актуалните модели за сезона, е добре да знаете, че има един, който не бива да пренебрегваме. Той бе предпочитан през лято и есен 2020.

 
Роклите, приличащи на дълги тениски или ризи – със или без копчета по средата, с коланче на кръста и без шев в талията, леко разкроени, ще са най-комфортният избор за ежедневието през пролетта. Все пак, след като навлезе карантинният стил с идването на пандемията, по-официалните модели останаха на заден план, предимно за онези дами, които имат дрескод на работното място и трудно могат да сложат нещо спортно, докато изпълняват задълженията си.
 
Каквото и да си говорим, тези рокли не описват тялото и са класика. Те стават както на жени с перфектни извивки, така и на по-пухкавите. По-голяма част от тях са с дължина до коляното, но има и по-дълги, носещи небрежната елегантност, към която се преориентирахме през последната една година.
 
Още за роклите тип риза и как да ги съчетавате, ще откриете в материала на Tialoto.bg. 

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако нямаше мъже, жените щяха да са грозни, дебели, развлечени и без грим.

Спонсорирани публикации