Арнолд Шварценегер, Самюъл Джаксън... Кои звезди насърчават ваксинацията?

Те показаха клипове и снимки в социалните мрежи
13 апр 2021 21:50, Иванка Гъркова
27
Арнолд Шварценегер, Самюъл Джаксън... Кои звезди насърчават ваксинацията?
БГНЕС/ IStockphoto

Една година след началото на пандемията всички ние продължаваме да живеем в изолация, но с идването на ваксините имаме надежда, че скоро ще се върнем към нормалния начин на живот.

Много известни личности месеци наред показваха в социалните мрежи колко е важно да носим предпазна маска и да спазваме хигиена, за да не се заразим с коронавируса и да предпазим околните. Днес голяма част от тях дават отново пример, качвайки видеа и селфита от тяхната ваксинация.
 
Наскоро от администрацията на президента Джо Байдън обявиха, че стартират нова кампания, която има за цел да популяризира ваксините сред американците. Тя ще включва не само известни имена, които са поддръжници на Джо Байдън, но и техни колеги и инфлуенсъри, които хората много добре познават и следят във Facebook, Twitter и Instagram всеки ден.
 
В САЩ, както и у нас, много хора все още се колебаят дали да си поставят ваксина, а известните имена са само част от онези, наред с медицинските специалисти, които им помагат да вземат решение.
 
Вижте повече кои са първите звезди, показали в интернет как се ваксинират:

Арнолд Шварценегер
 
Звездата от „Терминаторът“ получи първата доза ваксина още на 20 януари, при това не му се наложи дори да ходи до лечебно заведение. Седейки удобно в колата си, подал ръка през прозореца, медицинско лице му постави инжекцията.
 
Холивудската звезда посочи, че никога не е бил толкова щастлив, чакайки на опашка. „Елате с мен, ако искате да живеете“, добави той и прикани хората да последват примера му.
 
Самюъл Джаксън
 
С предпазна маска на тема „Marvel“, актьорът чакаше на опашка дълго време, но не се отказа.
 
В Instagram Джаксън сподели селфи, на което се вижда, че е в колата, чакайки да му дойде редът на специалния паркинг за ваксинация.
 
Още звезди, показващи своята ваксинация, ще откриете в материала на Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
Услугата коментари е временно недостъпна. Извиняваме се за неудобството.

Спонсорирани публикации