Секс без ангажименти - как реагиара всяка зодия?

Някои държат на чувствата си
28 апр 2021 17:15, Теодора Драгоева
25
Секс без ангажименти - как реагиара всяка зодия?
IStockphoto

На всеки от нас му се е случвало поне веднъж в живота да иска някакви романтични отношения с друг човек, но те да са само за забавление и да не водят до сериозен ангажимент. В същото време всички ние сме наясно, че за да задържим за известно време интереса на друг човек, без да се обвързваме с него, то ще трябва да го мотаем по някакъв начин.

По-неприятно е, когато сме от другата страна – на мястото на човека, който е лъган, който иска, дава и очаква любов, но му предлагат само трохички време или казано с други думи „просто секс“.

Вижте как представителите на 12-те зодиакални знака се държат, когато искат да ви държат „подръка“, но без да изпитват любов към вас и без да имат намерения да градят бъдещето си с вас.
 
Дори и да не вярвате в астрологията, има вероятност да станете жертва на подобни измамни взаимоотношения, на които да възлагате доста по-големи очаквания.
 
Овен
 
За да ви държи наблизо, но без да се обвързва с вас, човекът Овен често ще ви пише закачливи есемеси и редовно ще си чати с вас по всяко време на денонощието. По този флиртаджийски начин той ще ангажира мисълта ви и ще ви кара да вярвате, че наистина се интересува от вас. Той обаче няма да прекарва качествено време с вас и по-скоро винаги ще се оказва доста зает, когато поискате от него реална среща. Най-вероятно коварните му намерения ще включват само секс без ангажимент, но и никога няма да ви го каже директно.
 
Телец
 
Телецът, който иска отношения за секс, но без да има намерение да гради сериозна връзка с вас, ще се държи супер приятелски. Той ще се сближи не само с вас, но и с вашите приятели, а може би и с членовете на вашето семейство. Той ще се преструва, че ви цени и че дори има чувства към вас, но няма да подкрепя думите си с действия. Този човек може да излиза с вас на срещи, да се мотае с вас и вашата компания, но в същото време ще продължава да се оглежда за други потенциални партньори и изобщо няма да ви се кълне във вечна вярност.
 
Близнаци
 
Ако човек от зодия Близнаци ви иска в живота си, но без да желае да сте му ексклузивен партньор, той може и да ви подмами с някакви кухи обещания, които няма намерение да спазва. Той няма да го направи супер директно, но по някакъв начин ще ви убеди да се въртите в неговия приятелски кръг. Той ще излиза с вас, но винаги заедно с други хора. Никога няма да ви покани на среща и да сте само двамата. Той знае, че останете ли насаме за по-дълго, ще се издаде, че всъщност няма чувства към вас.
 
Рак
 
Хората от този знак са лоялни и рядко са склонни да се възползват от чуждите чувства просто ей така. Могат да го направят, ако искат интимност с вас, но само за да излекуват раните си от минала връзка. Те ще ви хленчат за страданията си, ще ви разказват колко болезнени са били отношенията им с бившия им партньор и така ще ви накарат да ги съжалявате и ще ви пъхнат в леглото си. Скоро обаче ще се окаже, че просто са се опитали да спечелят благоразположението ви, без да имат никакви по-сериозни намерения към вас.
 
Как се държат останалите в зодиака, вижте в материал на Tialoto.bg 
Източник: Tialoto.bg 

25
Още от Образование
За образованието няма връщане към старото нормално
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тази на снимката ли обещава секс без ангажименти?
13
3
 
3
 
! Отговори
SS преди 2 седмици
Мойта живя в къщи осем месеца и спеше на другото легло преди да се оженя за нея без да я пипна с пръст.Консумирах брака два или три месеца след свадбата.И си излезе точна.В нейната култура секса без брак е позор равносилен на смъртна присъда.Макар и азиатка много съм доволен от нея.
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
мая общата коя зодия е ?
11
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
С мъж - зодия Близнаци - за нищо на света.
10
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Всички мъже реагират добре без значение зодията
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Ако съдим по авторката - повечето зодии реагират с нежелана бременност.
8
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
'мъжките примитиви напъват за богатства и власт и стават бандити, диктатори, крадци и т.н.'

не може всички да сме очилати прегърбени програмистчета, пълнещи джобите на чуждите фирми
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Първо - без ангажименти изключва разплождане.
Второ - единственото, което им е в акъла на примитивите е непрекъснато търсене на "партньор" за кекс. Затова и мъжките (обикновено) примитиви напъват за богатства и власт и стават бандити, диктатори, крадци и т.н. - целта е обладаването на колкото се може повече "партньори". Затова и всички примитиви непременно искат да се показват с дрънкала, татуировки, парцалки, тенекий под формата на автомобили, лукс, богатства и т.н. Да подмамят "партньора".
6
4
 
4
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 седмици
Престанете да пропагандирате етническо разрушение на Българската нация ! Не става дума за зодиакална реакция, а за елементарна етическа хигиена,която се побира във всички хора,без значение каква е зодията им. Сексът без ангажименти е една семитска тактика за унищожението на чистите раси,създадени от Майка Природа. Самият факт,че се прави секс е вече ангажимент и ако една българка поеме такъв ангажимент с някакъв сириец,турчин или арабин се ангажира в обезличение на собственният си произход.
5
0
 
13
 
! Отговори
кескьосе преди 2 седмици
Не искат мадамите никакъв секс без ангажименти. Иска им се да ударят джакпота със заможен мъж.
4
2
 
7
 
! Отговори
Срам преди 2 седмици
И как стана толкова модерно да е "без ангажименти"?! Някой постоянно ни облъчва с мнението, че това ни правело по-свободни и било голям плюс. Ми добре ама ако утре забременееш? Пак ли ще искаш да е "без ангажименти"? Ами ако се привържеш? Много сте модерни :D
3
0
 
6
 
! Отговори
Продължението преди 2 седмици
Няколко пъти сме наблюдавали аналогични ситуации, при които приятелките му реагираха по различни начини според характера си, а може би и според плановете им спрямо него.
И какво стана? Най-баналното, което са прилагали и в миналото най-елементарните хора. Поканила го поредната му приятелка да пренощува у тях, защото родителите й щели да отсъстват. Но късно вечерта таткото се появил и направо попитал "...(името на онзи "Везни"), ти смяташ ли да се жениш?" А онзи гол в леглото. Така го хвана онази
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Написаното за "Риби" и "Козирог" е горе-долу вярно.
Но един "Везни" беше прочут с това, че не само казва на приятелките си, че не може да се обвързва, защото за близките години има други планове, но паралелно с това си позволяваше и много нагли постъпки - среща се с някое момиче и желае да продължи тази връзка, но ако му падне удобен случай на купен, демонстративно започва да ухажва друга в присъствието на приятелката си и дори й казва, че искал да е с тази само веднъж. Няколко пъти сме
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Абре обичам си мацката във бг

Спонсорирани публикации