България се бори, но отстъпи с 0:3 пред Франция

Световните шампиони тръгват към Евро 2020 с класическа победа
Обновена: 9 юни 2021 00:08 | 9 юни 2021 00:03, Красимир Ангелов
124
България се бори, но отстъпи с 0:3 пред Франция
Снимка: БГНЕС

Футболните национали на България загубиха с 0:3 от световния шампион Франция. Контролата преди Евро 2020 се играе на стадион “Стад дьо Франс” в Париж.

Попаденията в мача вкараха Антоан Гризман в 29-ата минута и Оливие Жиру в 83 и 89-ата.

Неприятна контузия в мача получи Карим Бензема. Нападателят на Франция напусна терена още през първото полувреме с болки в бедрото и е под въпрос за еврофиналите.

Националите ни се опитаха да се противопоставят на видимо по-силния противник, но силите ни стигнаха главно в дефанзивен план. Добър мач направи младият вратар Даниел Наумов, който извади няколко много опасни удара на съперника.

Така България отново не успя да запише победа със селекционер Ясен Петров. До този момент при Ясен имаме още три загуби - от Швейцария (1:3), от Италия (0:2) и от Русия (0:1), както и две равенства със Северна Ирландия (0:0) и Словакия (1:1).

Подробности за срещата четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
2
 
! Отговори
9 преди 2 години
Отново голям срам!Нищо не става от това , с малки изключения!
56
0
 
3
 
! Отговори
vlady преди 2 години
Илиев не се представи на ниво, но това важи и за останалите от средната линия и атаката, не беше най-слабия. Турицов и Антов направиха сериозни грешки довели до голове, Чочев беше лошо позициониран макар и да се получи нещастен рикошет. Наумов направи силен мач и спаси отбора от разгром, с Татин Ники щяхме да паднем поне 6:0. Лошото е, че не се виждат читави полеви играчи - Наумов и Георгиев имат стабилни изяви на вратата, Караджов е нелоша резерва.
55
0
 
1
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Срамят цялата нация французите много добре знаят,че са далеч по-слаби от истинските българ,и ама с тия дискотеко, пияни, салфето хвърлячи няма как да стане
54
1
 
4
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 2 години
Тея с джиповете ритнитопковци платени,татуирани чалгари, връзкари Антов, Илиев, Десподов, Вуцов,Михайлов и другите кога ще ги махнат и ще сложат 10 15 атлета големи хора с други професиии непрофесиоални ритнитопковци за да смачкаме тъмнокожите французи
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антов наистина го прехвалиха припсовете. Нищо против момчето, изглежда свястно и се бори, но така да си изпуска нападателя на 2 пъти и да не знае къде да застава - явно е далеч от истината
52
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя Антов от къде го изкопаха?
51
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
добре, че французите се пазеха и играха в тренировъчно темпо. Редките им спринтове показаха, че те правят 2 крачки, а ние 1.
50
0
 
5
 
! Отговори
... преди 2 години
Спокойно@ Сега перуката като се върне начело на БФС и нещата ше тръгнат също като 1994! Даже мога да кажа, чед и по-добре ше тръгнат! Верно ше са тръгнали за към гробището да окичват с цветя починалия отдавна футбол в БГ, ама те тия неща перуката няма да ги гледа и въобще няма да му правят вчепетление! А основен коментар на сичките тия събития и колко добре се развиват те ще дава собственика на Славия - Венци Стефанов!
49
1
 
11
 
! Отговори
Бохо преди 2 години
БГ футбола е пълен та.ак. :D
48
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БЛАГОДАРЯ, ЧЕ ПОКАЗАХТЕ МАЧА. ОЩЕ КАТО ВИДЯХ УВЕРТЮРАТА, БЕШЕ ЯСЕН РЕЗУЛТАТА.ФУТБОЛИСТИТЕ на БЪЛГАРИЯ ЗА МАЧА С ФРАНЦИЯ СА ДУХОВНИ ***, ЗА РАЗЛИКА ОТ ФРАНЦУЗИТЕ.
47
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нещастниците, дето задникът им е залепнал за дивана и най-голямата им грижа е да си налеят ракия и да псуват играчите ни и целия свят изобщо, не заслужават силен национален отбор! Даже и мача не са гледали, да не говорим че като има домакинства сигурно един път не са били на стадиона, но иначе много знаят. Ама единственото, дето ще ти кажат е "1994 какъв отбор имахме, сега са татуирани чалгари, за нищо не стават" А че именно звездите от 1994 имат голяма вина като ръководители, това не се сещат
46
3
 
16
 
! Отговори
коз преди 2 години
Банда некадърни футболисти сме си!
45
1
 
18
 
! Отговори
МЕЧ преди 2 години
Били сме се справили в дефанзивен план ,погледнете как ни вкараха головете,защитата ни разграден двор!!!Добре все пак,че имаме вратар на място !!!
44
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каквито и глупости да пишете, Ясен прави нещо положително. За първи път виждам нашите да играят в стегната схема, позиционирането е добро. Трябва да се работи много върху физическата подготовка и издържливост. Вижда се че в последните минути издишаме(няма въздух). До всички присмехулници - опитайте се веднъж да тичате 90 минути на футболно игрище със резки промени в темпото, не че ги оправдавам, но това се постига с много точни тренировки.
43
9
 
5
 
! Отговори
ино времи ни беши преди 2 години
Време е да си спомним за 94 година. И да почнем да си дигаме самочувствието. Че бугарина не глеа реално а все гледа да се крие зад миналите поколения.Ино времи найш ква армия сме имали ... тц тц малийй мноо сме велики. Бугария на шяс морйетааааааа.
42
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Верно бориха се...да не стане още по-голям разгром!
41
2
 
13
 
! Отговори
Гошо преди 2 години
И Французи тръпнат друг път не видели футбол да играят живи с умрели...
40
2
 
15
 
! Отговори
Истукан преди 2 години
Толкова си могат. Бива ги в купоните и нощните забавления. За футбол не стават.
39
4
 
15
 
! Отговори
оставки преди 2 години
Като се почне от децата и до....шефа на БФС, всички до един. Треньорът ни е просто слаб и зависим. Няма нищо да се промени докато Тиквата и сие са на власт. Докато мафията е собственик на клубовете и управлява футболът. Докато футболистите играят тото ,защото така получават повече.
38
8
 
6
 
! Отговори
!!!! преди 2 години
Франсетата и те бяха гола вода.............гледах мача................но наште циркаджии бяха по-зле!!!

Спонсорирани публикации