Зодия Водолей - ето какво трябва да знаете за нея

Хората, родени под знака са откриватели
23 яну 2022 20:01, Теодора Драгоева
15
Зодия Водолей - ето какво трябва да знаете за нея
IStockphoto

Водолеят е независим, интелигентен и креативен – неща, които са известни за него и заради които много хора му се възхищават. Повечето хора, родени под знака на Водолея, са приключенски настроени, независими и саркастични. Голяма част от тях са уникални и с това, че имат прогресивно мислене. Освен това хората от този знак са считани за непредсказуеми и трудни за разгадаване, тъй като са склонни да крият мислите и чувствата си.

 
А ето и още странни факта за Водолея, които със сигурност ще ви изненадат:
 
Водолеят обожава интелектуалците с чувство за хумор
 
Хората от тази зодия веднага са привлечени от личностите, които ги карат да мислят и/или да се смеят. Водолеите наистина са провокирани не толкова от външността на човек, колкото от неговия ум и харизма. Това важи и за любовта.
 
Водолеят цени чуждото лично пространство
 
Самият Водолей има нужда от „време за себе си“, като в същото време той уважава и необходимостта на своите близки от лично пространство. Той никога не влиза в ролята на обсебващ любовник или на задушаващ приятел. Водолеят знае кога да остави близките си на мира. Той умее да спазва подходяща дистанция, когато усеща, че от него се очаква това.

Водолеят обича да открива нови неща
 
Подобно на Стрелец и Близнаци, Водолеят не обича рутината или монотонността. Той се отегчава лесно и има нужда от нови запознанства с нетрадиционни хора, както и от приключенски пътувания в живота си, поне от време на време. А ако искате романтичната ви връзка с човек Водолей да пребъде, уверете се, че знаете как да го забавлявате.
 
Водолеят е лоялен и верен в любовта
 
Въпреки че се отегчават бързо и че са много независими, повечето представители на зодия Водолей са лоялни и верни на своя постоянен партньор. След като открият своя идеален партньор и веднъж се влюбят, те са склонни да дарят този човек с всичко, от което той/тя има нужда.
 
Още по темата ще откриете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
4
 
0
 
! Отговори
Няма такива преди 3 месеца
Болни хора. Свободолюбиви до там, че не могат да изградят връзка. 16 г се борих с 1на дето приемаше бракът за борба, а не партьорство. Комплекси рани и лъжци. При мен излезе Крадецът вика "Дръжте крадецът". Чуя ли водолей вече бягам надалече
10
1
 
5
 
! Отговори
:))) преди 3 месеца
До До До Анонимен 10 - Кой ти каза, че съм сульо? Може да съм нещо друго :). Като имаш 6-7 цифри, да си жив и здрав да си ги харчиш. Що е това завист и безпричинна злоба знам от личен опит, да пази Господ. Лека нощ.
9
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До До Анонимен 10 - Абре сульо - казах ти това настрана. Питах какво лошо има в това, човека да си иска парички. Този начин на замогнване дали го одобрявам или не, не е от значение. Казах го, защото ми писна от хора, деот като чуят че имам 6-7 цифри в банката, да почват да ми приказват къф зъл съм ....П.П. - Не, не одобрявам кражбите и измамтите.
8
2
 
0
 
! Отговори
До Анонимен 10 преди 3 месеца
Не знам кой тук е о.вен или о.в.ца, но прочети по-внимателно онова което написах. Онзи си казва в прав текст, че иска да натрупа пари и имоти чрез бракове с момичета от заможни семейства и да се разведе няколко пъти.Прави сметка да омае "жертвата" така, че когато се развеждат той да се окаже собственик на част от имотите й и ако е възможно - на всичките й пари.Чрез измами за уж изгоден съвместен бизнес отмъкна по няколко хиляди лева от наивни възрастни хора. Този начин за замогване ли одобряваш?
7
4
 
0
 
! Отговори
AIRMAN преди 3 месеца
Аз съм Водолей със асц. Рак и луна в Лъв!
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 6 - Изключи зимамите, ама какво лошо има в това, човек да е заможен? Или дай, щото ти си нахендрен, да бачкаме всички, за да не си само ти прецакан ...Овен
5
8
 
6
 
! Отговори
ф преди 3 месеца
Февруарските са алчни, зли, отмъстителни.
4
8
 
6
 
! Отговори
ПознавамИмъж Водолей преди 3 месеца
Патологичен егоист и мошеник, зомбиран от амбицията да стане достатъчно заможен, за да може да живее без да работи. Единствените начини за придобиване на състояние, които той се опитва да прилага са да присвои чуждо имущество или пари чрез измама или чрез временен брак. Неколкократно хваща наивници, защото е хубав и има дар слово, но когато се сближат с него усещат, че е непочтен и го зарязват. Другият начин понякога проработва - завлякъл е няколко човека със суми до няколко хиляди лева.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Познавам "Водолей"-ка, все е влюбена от 14-годишна до наши дни. Все попада на неподходящи в смисъл, че те не се интересуват от нея, а тя страда и ги преследва, като им дава да разберат какви са чувствата й. Няколко от тях се възползваха, забременя от единия от тях и дори успя да го убеди да се оженят, но той много бързо я заряза. Не е грозна, всеотдайна е, но не й върви в любовта.
2
2
 
20
 
! Отговори
Водолей преди 3 месеца
Много ясно! Ние сме най-великите!
1
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Да се пазиш много от тях защото бият нож в гърба и са лицемери