Маникюр в златен цвят - какво да изпробвате?

Той е номер едно за празничния сезон
26 дек 2022 23:00, Дарена Найденова
0
Маникюр в златен цвят - какво да изпробвате?
IStockphoto

Вярвате или не, вече сме съвсем близо до края на годината. Това означава само едно – стартирането на коледните и новогодишни партита във фирмата, с приятели, роднини и познати. За тези поводи трябват както подходящи дрехи и настроение, така и красив, празничен маникюр. А какво по-празнично от златните нюанси?

Когато се придържате към наситени, тъмни цветове за ноктите, като черно, бордо и тъмносиньо, е само въпрос на време маникюрът ви също да допринася за есента и зимната депресия. Лесното решение за подобряване на ситуацията е да се сдобиете с привличащ вниманието дизайн, който е искрящ и направо изискан цвят. Затова ви предлагаме малко златни стилове за следващия месец и половина.
 
Докато златистото може да направи празничния маникюр още по-празничен и разнообразен от типична зелена и червена цветова схема, то е подходящо решение и за цялата година. Блестящо или металик злато върху ноктите може да изведе визията ви на още по-високо ниво, независимо дали става дума за фини точки върху гола основа или изцяло златен нокът.
 
Празничен маникюр – няколко идеи в златен цвят
 
1. Двоен френски
 
Бъдете номер едно в двете най-популярни тенденции през годината – златото и френския маникюр. Основата ви тук трябва да е неутрална, като препоръчваме да използвате бежов цвят. След това нарисувайте два златни полумесеца върху върха и в края на нокътя.
 
 
2. Златен френски
 
Ако искате да се придържате повече към класиката и двойната доза ви идва в повече, препоръчваме ви златен френски маникюр, който е всичко друго, но не и обикновен. Тук е добре да използвате златен металик за повече блясък и елегантност. Хубавото на този дизайн е, че е подходящ за почти всички форми на нокътя, така че няма от какво да се притеснявате.

 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации