Френски маникюр в минималистичен стил - нова мода за вашите нокти

Вижте повече за актуалната тенденция
15 яну 2023 19:15, Дарена Найденова
1
Френски маникюр в минималистичен стил - нова мода за вашите нокти
IStockphoto

Класиката е родена, за да бъде преоткривана. Вземете например френския маникюр – той идваше и си отиваше през годините, но винаги е имал разнообразия, с които да си поиграете. В наши дни това е „невидимият“ френски маникюр. Той е изключително минималистичен, фин и включва едва забележима визия на класическия дизайн. Това е едновременно прост и привличащ вниманието маникюр, подходящ за всеки от нас.

От гланцови нокти до блестящо омбре, минималистичното изкуство за нокти очевидно е тук, за да остане и през 2023 година. Твърде изразителните маникюри бяха в центъра на вниманието през последните няколко години, но очевидно интересът към тях леко се е изчерпал и все повече хора разчитат на по-фини и по-леки дизайни.
 
През втората половина на 2022 година видяхме все повече хора, които се насочват към минималистичните нокти. Така на преден план излязоха млечните дизайни и т. нар. „глазирана поничка“, популяризирана от Хейли Бийбър. „Невидимият“ френски маникюр е идеалният подход към минималистичното изкуство с балансиран и шикозен дизайн.
 
Тенденцията
 
„Невидимият“ френски маникюр е доста разбираем. Това е иновативен поглед върху класическия стил и като такъв започва със задължителната неутрална основа. Вместо обаче да се акцентира върху върха на нокътя с ярък цвят, тук се използва прозрачен завършек, за да се създаде фина дъга.
 
Макар да изглежда доста просто, този маникюр може да бъде много повече, тъй като има няколко начина да разнообразите тенденцията. Вместо яркобяло на върха на нокътя, „невидимият“ френски е гама от цветове, покрития и дизайн. Този стил е идеален за всеки, който обича минималистичен външен вид или много малко цветово покритие.

Зимен маникюр – пробвайте техниката розов руж

Маникюр за 2023 – двойното френско омбре е задължително

Маникюр за 2023 – тенденциите, които да следвате

 
Едно от най-хубавите неща на маникюра е, че може да развихрите креативността си и да бъдете много изразителни без излишно суетене. Независимо дали избирате чиста бляскава украса за линията или си играете с различни неутрални нюанси, този минималистичен дизайн е всичко друго, но не и скучен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации