"Дишам" - новата песен на Дара Екимова

В тях разкривам най-личната част от себе си, признава тя
Обновена: 22 ное 2023 17:26 | 22 ное 2023 10:27, Анисия Иванова
0

Поп звездата Дара Екимова представя новата си песен "Дишам", която е ѝ първият сингъл от предстоящия ѝ албум.

"Всичко, което чувате до първия припев, е фрийстайл. Абсолютно свободно мислите ми летяха в студийната сесия. Всъщност сесията не беше предвидена, обадиха ми се в последния момент и казаха: "Имаш 2-3 свободни часа, в които може да работиш с един румънски продуцент". Става въпрос за Cristian Pistol (Mr. Gun). Попитах се каква песен може да направим за толкова кратко време", разказа изпълнителката в студиото на "България сутрин".

Песента се появява на бял свят точно в Деня на менталното здраве.

"Самата аз се боря с много демони, както се пее и в песента. Това е бич на съвременното поколение. Много е важно да се говори за психичното здраве. Заради поколенческо табу това е била тема, която гранични с това да наречеш някого "ненормален", или пък не е имало толкова масово познание", допълни Дара Екимова в ефира на Bulgaria ON AIR.

Песента ѝ "Стокхолм" пък насочва вниманието към стокхолмския синдром.

"Обичам да наричам музиката обезболяващо. В песните си разкривам най-личната част от себе си, за мен това е естествено. И така се получава, че посланието, което имам да разкрия, успява да резонира и с други хора, които слушат музиката ми", разкри певицата.

Дара Екимова сподели още, че е имала нужда от коренна промяна, но винаги я води вдъхновението. А съвсем скоро предстои да запише и песента, посветена на нейния покоен баща Димитър Екимов - Дими.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари

Спонсорирани публикации