Нинова и Борисов пак на фронта: За Турция и Европа

Лидерите на двете партии си размениха нови остри критики
10 мар 2017 19:00,
274
Нинова и Борисов пак на фронта: За Турция и Европа
Снимка: колаж Dnes.bg

Лидерите на партиите, които се борят да са победител на изборите на 26 март, влязоха в нова словесна схватка. Корнелия Нинова и Бойко Борисов си отправиха остри критики по някои от последните актуални събития.

"Готвите ли ДОСТ за своя патерица в 44-то НС и затова ли мълчите и нямате позиция, че турският министър и турският посланик се намесват пряко в изборите на суверенна държава?". Този въпрос отправи соцводачката към Борисов по време на среща с граждани в Ловеч, съобщиха от пресцентъра на БСП.

Още по темата
Питането й било част от задочния дебат с лидера на ГЕРБ, тъй като така и не се стигнало до реален.

Борисов също я захапа, но от Бургас, където участва в кръгла маса, посветена на екологията.

"Как си представя Нинова, че ще се разтропа на масата в Брюксел – и Европа, и САЩ ще се разтреперят от страх ли?", попита лидерът на ГЕРБ по повод заявките на социалистите да наложат вето на санкциите срещу Русия, съобщи пресцентърът на партията.

Бившият премиер отново нарече обещанията на БСП абсурдни.

В същото време в Ловеч Нинова се обърна към симпатизантите си с думите, че може да промени живота им. "Борисов е обърнат назад, защото верятно вече е приел поражението и знае, че той и партията му са минало", каза тя.

Шефката на социалистите обясни, че БСП отрича типа управление на ГЕРБ.

"Те съсипаха икономиката, защото дадоха предимство на 5-6 големи фирми да вземат обществените поръчки. Ние предлагаме друго", обяви тя.

Борисов пък я попита от Бургас дали ще нарече и президента Румен Радев "предател", защото е подкрепил резолюция в подкрепа на търговското споразумение с Канада СЕТА.

Преди месец, когато Европейският парламент го подкрепи, Нинова се изказа много остро срещу българските евродепутати, които гласуваха за него.

"Това означава ли, че президентът, подкрепен от БСП, е национален предател?", попита лидерът на ГЕРБ. Той поздрави Радев за гласуването му и го призова да продължава да не слуша тези, които си го приписват за техен президент.

"Ако беше Нинова там и тя щеше да гласува "за", защото България е сред страните, получили най-много средства от ЕС", коментира още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


274
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
200
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Не гласувам за БСП,защото 26г.им се наситих на лъжите.И не Б.Б. съсипа икономиката,а точно БСП,заедно с Орешарски и другите преди него.Тая Нинова е тотална лъжкиня и манипулаторка.
199
2
 
2
 
! Отговори
Кукловодут преди 7 години
Гласуваш за ГЕРП - получаваш Ердоган !!! Давайте съсипвайте България до изчезването и .
198
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Баба ми каза да не гласувам за комунистическата партия Гербначело с Партийния секретар на БКП в Плевен Цецка Цачева
197
2
 
6
 
! Отговори
БАБА СТАНКА преди 7 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ
196
0
 
4
 
! Отговори
Правете си изводите преди 7 години
Зам. - министърът на отбраната Орхан Исмаилов...Сега е в ДОСТ!!!!!!!!!!!!А докато е бил Орхан Исмаилов,който сега е в ДОСТ в министерство на отбраната........
195
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Гошо.. и си пази самолетните билетите с които е пътувала жената .Мани ,мани ! Пак подмириса ,пак ще се стържат нечии ***...Тези ЧервеноТиеквеничета в последно време съвсем са истирясали и психясали . Надминаха Гочоолу и Дочооолу. И като удавници за сламка ,лъжат,лъжат на поразия . Белким хване дикиш .Пенсии по 500-600 лева, заплати по 2000 хиляди. Сиреч-това го слушахме през 2009 годинта . Както обещаваха -разко и незабавно .А като минаха изборите -пей сърце ,живот здравей . За тях .
194
1
 
7
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Щом Белгия, която е поне три пъти по-малка по територия от България може да има собствено мнение и да налага вето на решения на ЕС, които не одобрява, защо ние да не можем да го правим? Не може да се гласува за всичко само за да получаваме еврофондове, както разправя Бойко и както правят гербаджиите в Брюксел. На ниското магаре всеки се качва.
193
4
 
9
 
! Отговори
агент преди 7 години
Герб губи тотално изборите се шушука днес в ЦИК
192
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
давайй Нинова сега трябва да изринем разбойниците само СДС
191
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бойко много добре знае че вече е пътник даже и ЦРУ го знае
190
3
 
8
 
! Отговори
журналя преди 7 години
Гласувайте за Цв Цв лъжец от класа,Деси от Дулово,Караянчева,Лъчо Мозъка,Георги Марков-Дантелата,Антон Тодоров *** и половина
189
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Г-жо Нинова готвите ли Деянчо вече за еврокомисар, готвите ли? Знам че огладняхте толкова време извън властта той ще ви нахрани.
188
1
 
16
 
! Отговори
Гошо преди 7 години
Хич не му трябваше на Б.Б. да се замесва в скандал с Ел.Йончева, ама имало глава да пати. В негова помощ излъга Дянков, сетне се оказа, че това,което той твърди, съвсем не е така. Намеси се Харизанов, цитира данни, за които знаят само от българското разузнаване, но не и от ИДП... Скандалът се разраства и то само 2 седмици преди изборите.
187
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Рашките здраво са я окъсали. Mypзилкитe стават все по-свирепи като притиснати в ъгъла. Колкото и да им е мъчно. Даже и да спечелят изборите ще си отидат безславно като Обещарски . . .
186
8
 
6
 
! Отговори
обидна опашата лъжа преди 7 години
мадам Корни обещава ,ама не показва магоснически жезъл ...щото само с магия може да накараш един зъболекар да ти работи безплатно ,за аптеките не смея и да помисля.....И цъфтяща икономика , и нарастващо потребление......Има БГ народеца за щарани и де бре фърга въдиците....
185
7
 
9
 
! Отговори
Пики преди 7 години
Днес прочетох "престъпление е да гласуваш за ГРОБ-скрий да дедовия личната карта,спаси България"!
184
18
 
13
 
! Отговори
Ники преди 7 години
Днес прочетох "престъпление е да гласуваш за БСП - скрий на баба си личната карта, спаси България"!
183
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 214: "Освен това 2006 тук в Англия..."Ако не си 215 можеш да прочетеш 219.Стига сте ни давали акъл от някъде воните на русофилство и комунизъм.Защо си в Англия а не в руската ***?Какво искаш гробокопачите на българският народ БСП/БКП от "Позитано" да ни извадят от ЕС и НАТО и да ни налазят зелените човечета на Путин? Ама ти ще си останеш в Англия но ние които им ядохме попарата на комунистите десетки години (на 68 години съм) ще останем в руските л....а.
182
13
 
11
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 7 години
Не е работа на Корнелия да казва с кой ще се коалира ГЕРБ ! Това си е тяхна работа . За разлика от Станишев Борисов не се е целувал с Местан...
181
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 215: "Вие тук сте наистина под нивото ми да коментирам. Чао и се самоунищожавайте там в Бг,"А ти като не си тук а си някъде (сигурно не в североизточната ***) с какво право ни даваш акъл. Нали ви видяхме какви комунисти сте след като гласувахте за *** и ни го натресохте да му берем срама. Сега искате да ни натресете оная луда кукумявка в менопауза дето иска да става премиер.След като толкова ги обичате защо не ходите в руската *** ами се тикате на Запад.