Доган в "кефлийско настроение", искат го за депутат, но не смятал да се връща

На изборите покажете на света какво представлява ДПС, призова почетният председател
11 фев 2021 19:45, Анисия Иванова
123
Доган в "кефлийско настроение", искат го за депутат, но не смятал да се връща
Снимка: БГНЕС

Почетният председател на ДПС д-р Ахмед Доган не възнамерява да се връща към политиката. В открито обръщение към структурите на Движението той отказа да бъде номиниран за депутат за предстоящите избори.

Доган заявява, че номинацията го е изненадала, защото от години не е в политиката. Тя обаче му е донесла "кефлийско настроение за добре свършена работа". Почетният лидер заявява, че от 30 години насам ДПС се превърнала в политически компас за останалите партии и движения. Доган смята, че номинацията му ще зареди и опонентите на ДПС, защото образът му е бил целенасочено сатанизиран. От гледна точка на съдбата, няма нужда Доган да се връща в политиката, заключава почетният лидер.

Ето цялото обръщение, разпространено от пресцентъра на ДПС, по повод номинацията от структурите на партията в Кърджали за предстоящите парламентарни избори.

"Приятели и съмишленици!
Преди всичко искам да изразя благодарността си към всички, които желаят поне виртуално да се върна в политиката. Честно казано, номинацията на „А. Доган“ ме изненада, защото всички знаете, че вече девета година не се занимавам с политическа дейност. Но признавам, получих и кефлийско настроение за добре свършена работа, за което също ви благодаря", се посочва в обръщението.

"ДПС се превърна в значима политическа формация. И вече три десетилетия почти всички новопръкнали се партии и коалиции задължително се позиционират и търсят политическа идентичност спрямо ценностната система на Движението.

Не е лошо да бъдеш управляващ параметър в геометрията на политическото пространство, но този политически статус си има и цена и тя трябва да се заплати.

Разбирам, че включването на „А. Доган“ в номинациите дава импулс за мобилизация, но същевременно с това допълнително „зарежда“ емоционалната мотивация на опонентите и противниците на ДПС, защото „образа на А. Доган“ целенасочено беше сатанизиран през целия период на прехода. И в този контекст върши работа и на свои, и на чужди.

От гледна точка на Съдбата, няма нужда „А. Доган“ да се връща в политиката. Най-значимото ми творение в живота е „Движението за права и свободи“, което Ви принадлежи във времето.

Ако искате да ме зарадвате, покажете на света какво представлява ДПС на предстоящите парламентарни избори.

С обич и доверие,

Винаги Ваш: А.Д. !", пише още почетният председател на ДПС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


123
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако Доган се надява ,че новото му влизане в парламента ще го спаси от обвиненията на Военния трибунал, много се лъже, защото не си дава сметка, че Трибуналът ще изправи до стената всичките национални предатели и крадци. А заседанията на Трибунала ще започнат до една година.
87
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затвора трбва да го заключи ,Гешев разследвай ТЕЦ и кражби????????
86
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега разбрах, че Доган не бил в политиката от 9 години.Ха ха ха
85
2
 
3
 
! Отговори
Читател преди 3 години
Един делиормански "българин",се покрива за известно време,появявайки се на хоризонта с някоя купешка дума,*** от най различен калибър,го вдигат в небесата,ломотейки,колко умен,прозорлив и т.н. е индивидът от Делиормана.Срамувам се,когато се величае един самозабравил се,оформен олигарх,който успява да манипулира неграмотната част от моите сънародници.
84
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересен ПР ход - номинираме Доган, всички писват срещу него(но май не достатъчно, щом той трябва да излезе и да напомни за себе си), при което хелекторатя на ДПС се обединява, щото видиш ли "тия пищят срещу нашия"...Май ДеПеСе са го закъсали за гласове и се напъват.
83
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сам се номинира и сам отказва. Тъжна работа.
82
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подметка на комунистите!
81
5
 
7
 
! Отговори
ВЯРНО ЛИ Е,ЧЕ преди 3 години
Бойко Борисов е прочел само една книга през живота си?
80
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аамет Доган винаги е ПЛЪТНО зад Боко ЧЕКМЕДЖИЕДЖИ КЮЛЧЕВ отзаде МУДЕ *** СЕ ПЛАЩА,БЪЛГАРИЯ ГУБИ.
79
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя нали уж беше поръчал Тиквата?Какво стана?Каскетчето защо не го разследва това?
78
3
 
10
 
! Отговори
Аха преди 3 години
По-скоро в кифладжийско настроение - това най-подхожда на аурата му !
77
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С идването си на власт ББ,ЦЦ и ГЕРБ извършиха тотален геноцид в България,БУКВАЛНО!Населението се стопи от убийства,други избягаха,трети живеят в страх!Това една абсолютна,фашистка диктатура, ХУНТА!
76
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С влизането на ББ,ЦЦ и ГЕРБ на власт,България беше унищожена - БУКВАЛНО,а народа преследван като диви животни,подслушван и избиван като дивеч, ДПС няма никаква вина, дори напротив, ДПС се опитаха да спасят държавата, но ЦЦ спретна атентат срещу Доган, така отстраниха и ДПС от пътя си, бяха смазани и избити всички в България,които защитаваха интересите и!ББ и ЦЦ трябва да излязат от политиката,Радев,който стана протеже на ЦЦ - също!
75
3
 
5
 
! Отговори
Случайно ли е? преди 3 години
До Анонимен 88Кръстникът на ДПС се нарича ДЕТСКА ПЕДАГОГИЧЕСКА СТАЯ на МВР на БКП до 10.11.1989Пречукай собствените си деца и тогава им пожелавай успех л"умпенче
74
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко и ЦЦ трябва да се махнат от политиката, докато те са в политиката, България бял свят няма да види!
73
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз им пожелавам успех на ДПС!
72
3
 
5
 
! Отговори
Още:Джихада на 29-т преди 3 години
Новият модел на ислямски джихадизъм на 21 век минава през ядрената бомба на Пакистан за която винаги се е твърдяло че не е на Пакистан а е собственост на петролни шейхове и Саудитска АрабияТодор Живков предсказа 11.09.2001 още с указите си за ислямския тероризъм в средата на 80-те на 20 век и назначението на цесекаря джорджевденец Жельо Митев ЖелевИслямофобията у нас тръгва от Живков и е с шефове СДС и ЦСКА към ДС на МВР
71
0
 
4
 
! Отговори
2013г. преди 3 години
До СПОРЕД ЦВ. ЦВЕТАНОВПеевски към Цветанов - https://youtube/watch?v=BjqdkM3msIQЦветанов е опасен за България.
70
0
 
4
 
! Отговори
К преди 3 години
.....В играта според източници в предизборния щаб на ГЕРБ ще се намесят и американците, които имат позиции в "Има такъв народ", за да не се реализира сценария на Сарая.
69
0
 
2
 
! Отговори
К преди 3 години
Сарайната схема е коалиция на ДПС, "Има такъв народ" и "Изправи се! Мутри вън!", подкрепена от депутати близки до Делян Пеевски в групата на ГЕРБ, с премиер Мая Манолова.Ако "Има такъв народ" е трета политическа сила и получи мандат, Сарая ще се опита да реализира същата схема дори да се наложи да приеме Слави Трифонов за премиер.Борисов обаче може да разцепи партията на Слави Трифонов на две фракции - "Орлин Алексиев" и "Пеевски" и да стопира сценария.