Всички искали кабинет на Трифонов и проектът му да приключи

Социолог: ГЕРБ се стягат за нови избори, БСП е в тежка ситуация
344
Всички искали кабинет на Трифонов и проектът му да приключи
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Всички се надяват Слави Трифонов да направи правителство и да приключи като политически проект. Това коментира социологът Андрей Райчев пред БНР.

Според него Трифонов може лесно да направи правителство, но то ще функционира в контекста на непрекъснати консултации, съглашателство.

Още по темата
По думите му има индикации, че ГЕРБ се готвят за нови избори.

"Г-н Борисов каза много леко, че няма да е депутат, а пък Слави Трифонов каза леко, че ще бъде депутат. За мен това е индикация, че през юли ще има избори. Г-жа Нинова не реагира на ситуацията в България, а на ситуацията в БСП. За нея е важно да избегне нови избори, защото може да са пореден провал. БСП е в тежко критично състояние. Има опасност България да остане без левица", предупреди социологът.

Райчев допълни, че нови избори биха били голям риск и хазарт.

"Партията на Слави Трифонов се стреми към първа политическа сила. Мнозина подценяват ГЕРБ, но това не е правилно", каза още той.

По думите на социолога "Борисов и Радев имат фиксации един към друг".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми той приключи точно защото не се и опита да управлява, ама как да управлява като неможе. Може единствено да хули , нищо повече. А Слави като човек е диктатор, нито една жена не остана при него, жена от хубаво не бяга , а само от зъл мъж. И тоя е тръгнал държавата да управлява. Кри се като мишок , едно интервю не даде , Рошко му пише речите от ФБ, ми то така аз мога и 1000 г да управлявам. Само пишем от ФБ и никой не ме вижда, обявяват ме за живия бог, месията чалгопитек.
278
2
 
4
 
! Отговори
Равнопоставени преди 2 години
ДА СЕ ПРОСЛЕДИ ИМОТНОТО СЪСТОЯНИЕ НА ТОЗИ УБАВЕЦ.ЗА ДРУГИТЕ ЛАЕ НЕКА И НЕгО ДА ВИДИМ.КОЛКОТО ЧОВЕК Е ПО НЕОБРАЗОВАН,ТОЛКОВА Е ПО НАГЪЛ.ОТ КАКВО СЕ СТРАХУВА ,ЧЕ ИМА ОХРАНА.ДРУГИЯ ТЪПЧО ТОШКО ,ОТИ НЕ ГО СКРИЕ.СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ,"ИЗТЕКЛИЯ МОЗЪК НА БЪЛГАРИЯ" СИ ИЗБРА ТОЗИ ЕЛИТ.ДА НЕ ЗАБРАВЯТ ,ЧЕ И ТЕ ВЪЗПИТАВАТ.
277
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой трябва да отиде да обясни на сценаристите му разликата между свобода и слободия.
276
4
 
7
 
! Отговори
Бареков преди 3 години
Слави, Слави, имаш още много да учиш. Мълчанието не винаги е злато, то си има цена.
275
4
 
4
 
! Отговори
Жалко за народа преди 3 години
Мълчи си Славчо, така съспенсът ще си има интрига според кукусценаристите. Няма думи - няма проблеми.....това май колегата Сталин го беше казал....или беше за хората? :-)
274
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-забавното е, че при мажоритарната система, за която Славчо толкова се пъне, ГЕРБ би получила размазващо мнозинство---------Така ли?И кой точно гербераст ще спечели мажоритарно? Едно име?При мажоритарната система ги няма тия номера Бойко да спечели, а после да даде мандата на някой неизвестен мун чо от партията си
273
4
 
8
 
! Отговори
Ангелче преди 3 години
Слави Трифонов всъщност е проект на Доган. Заедно с ДПС депутатите на Доган са 81 в 45 НС. Да е честито на българския народ ! В България всичко е проект на Доган. Защото българите са продажен и алчен народ! Вземете Данчо пицата. До сега му лиже ***. Ами Христо Бисеров???? ха ха ..А Славчо...той е образец за подкупност. Дано някой господ му помогне някога в ОЩЕ ПО_КРИТИЧНИ МОМЕНТИ !
272
4
 
7
 
! Отговори
Jaro преди 3 години
Не знам какво се пъне ама им разказа играта на всички дебели ненаяли се ***, който искат да ни ликвидират последните тридесет години. Браво Слави.
271
2
 
5
 
! Отговори
До 300 преди 3 години
Иде ред на друг селски тар.икат...
270
1
 
6
 
! Отговори
Мдаааа преди 3 години
Погледанах списъка с така наречените народни избраници.Гледам и се чудя колко са новите лица?!?Ми не са много,старите муцуни и добре познати и леко позабравени лица.Е има и малко нови персони...Да видим сега как адам акълиите от новите партии как ще гласуват каква ще е свъшат!?!?
269
4
 
13
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Най-забавното е, че при мажоритарната система, за която Славчо толкова се пъне, ГЕРБ би получила размазващо мнозинство и ще може да управлява еднолично. Чакаме си обещанията.
268
3
 
8
 
! Отговори
СИМИТЛИЧАНИН преди 3 години
ВРЕМЕ Е ВИНЕНАТА ПАРТИЯ ОТ СИМИТЛИ ДА ВЗЕМЕ ВЛАСТТА.
267
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Възможната и успешна коалиция щеше да е ВМРО, НФСБ и Воля---------Ми това са най-долните от репки, даже не ща фа им споменавам имената на тия червеи.
266
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нови избори и Божков вътре!!
265
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв "кабинет " според вас може да направи един разказвач на плоски вицове...?
264
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Орел,рак и щука няма, как да се разберат.
263
12
 
2
 
! Отговори
305 продължение преди 3 години
тоест БКП води към изобилие от тежки наркотици крайна точка ГРОБ . След това ще има ли протести с някое друго хорце или в отвъдния живот да го чакаме и откъде да вземем билет , моля споделете ?
262
3
 
2
 
! Отговори
Ужас преди 3 години
Байерн отпадна от ШЛ.
261
15
 
6
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Правителство ще има...ако сегашните са зависими...идват избори...ще изберем още по Смели...объркали сте Народа...поздравления г-н Трифонов...не думи...Дела трябват...те нека си плашат и лъжат предателите айдуци!
260
10
 
5
 
! Отговори
ББ преди 3 години
за съжаление енича.ството и ***.туцията станаха стълбовете крепящи на власт герб...и администрацията разбира се,подпомагана от прокуратурата и до някъде от съда,този параграф не е случаен,раздадохте купища пари да купувате...и не ви се получи...Справедливи Закони,Закони за всички,Образование,Правителство и то със смели реформи,Народа ни ще ги понесе ако се разясни на хората...шепа манипулатори лъжат и заплашват...Чиста и Свята Република!!!