Таскова, БП: Това, че сме против БСП, не значи, че подкрепяме ГЕРБ

Несериозно е да се мисли за следващи избори, коментира кандидат-депутатът
8 юли 2021 21:50, Елка Василева
35

Ще родят ли новите политически съюзи действащо правителство след изборите?

"Безотговорно е твърдението на някои политически фигури, че ще вървим от избори към избори. Няма да е добре, ако няма кой да поеме отговорност след вота на 11 юли", заяви Кръстина Таскова от "Българските патриоти" (БП) в студиото на "Денят ON AIR".

Тя призова българските патриоти да отидат и да гласуват, за да имат свой представител в парламента. Не уточни обаче какво правителство биха подкрепили, ако минат 4% бариера.

"Ние наблюдаваме задкулисие и едно редене на кабинет, преди да са ясни изборите. Как можем да редим постове при положение, че най-важните, българските граждани, още не са се произнесли. Ще работим с хора, които няма да избягат от нашите принципи - ще следват интереса на българите, ще отстояват християнските ценности, семейството, доходите, бизнеса", подчерта Таскова.

Още по темата

"Това, че сме против БСП, не означава, че подкрепяме ГЕРБ", категорична бе тя пред Bulgaria ON AIR.

"Когато трябваше да се въведе извънредно положение, ние подкрепихме това, увеличение на пенсиите. Те са свързани с нашите приоритети и можем да подкрепяме такива предложения в следващото НС", лаконична беше Таскова за подкрепата, която биха дали, ако "Българските патриоти" имат представители в парламента.

Тя подчерта, че при срещите си с избиратели са установили, че хората са притеснени, защото администрацията е блокирала.

"Никой не знае кой на кого е човек и какво ще се случи след изборите. Наложен е моделът, че всеки следващ ще приложи реваншизъм в администрацията. Политическата криза се отразява в живота на всяка едно домакинство, след като бизнесът е засегнат", коментира Таскова.

Според нея партиите на протеста не са истинска опозиция.

"Партиите на промяната протестираха, доколкото да уредят депутатските си места. Сега се покачват цените в потребителските кошници и когато ги извикахме да ни подкрепят в протестите, тях ги нямаше. Те протестират срещу своя бивш приятел и работодател Борисов", заяви кандидатът за депутат Кръстина Таскова.

Гледайте целия разговор във видеото.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
1
 
! Отговори
Патриот е душа дава преди 2 години
За какво? Бяхте патерица на ГЕРБ, крепяхте едно корумпирано управление. И каква полза от вас ако влезете пак в Народното събрание? Ама сега ще сте против ГЕРБ. Мижи да те лажем.
17
2
 
0
 
! Отговори
Нищо ново преди 2 години
До FINAL COUNT-DOWN: Още една баба Ванга. Чудя се защо изобщо се провеждат избори, след като толкова много хора знаят резултатите предварително. Защо не почакате още два дена та тогава да интерпретирате резултати а не свободни съчинения?
16
2
 
1
 
! Отговори
анкета преди 2 години
Запознах се с програмите на партиите преди изборите и ще имам информиран избор дали и за кого да гласувам - зелено, не, не се запознах с програмите на партиите а ОЛИГАРХОМЕДИИТЕ ЩЕ МИ ВНУШАВАТ ЗА КОЙ ДА ГЛАСУВАМ - ЧЕРВЕНО.
15
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички, които пришиват БСП към статуквото, искам да ги попитам - каква беше БСП какъв и беше статута при 12 години управление на ГЕРБ - ами статуквото им беше на ЕДИНСТВЕНАТА ОПОЗИЦИЯ. Всички други явно и тайно подкрепяха и участваха срещу корупция и власт в управланието на ГЕРБ и като ГЕРБ ги изритваше по задницитее, ставаха """"опозиция"""", нали така Иценце Иванев. Абе Иценце Иванов, ти милото, завалийката, нали ти направи с реформата си главния прокурор безконтролен, като раздели на прокур
14
1
 
8
 
! Отговори
Библиотекар преди 2 години
Гледайте ги какво вършат/какви са ги вършили, не какво ви говорят и тогава гласувайте. Също и как смятат да изпълнят обещанията си. Това са политици - никой не може да ви даде това което те ще ви обещаят.
13
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия нетрябва да влизат в парламента та камо ли да бъдат пак в управлението и да гушат комисионни от самолети на хартия
12
2
 
10
 
! Отговори
хахахаха преди 2 години
Видя се кой подкрепяте.Кво се оправдаваш,като млада булка след секс със свекъра си!
11
7
 
6
 
! Отговори
до Таскова преди 2 години
Ами ката не подкрепяте ГЕРБ, подкрепете чалгарите и Фигуранта, те също като вас са руски шпиони...
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щкембето да не се занимава с политика, а да си прави цените на надениците в Била.
9
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много точно са си избрали съкращението на името БП - Българските Патерици
8
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Псевдопатриотите, досегашни патерици на мутрите, ще влязат на куково лято в парламента
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да - то значи само, че подкрепяте Путин и антибългаризма!
6
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бе, и аз помня тогава по ТВ СКАТ - Солаков, вече покойния Касабов, Велизар Енчев громяха ГЕРБ от сутрин до вечер (само Енчев остана верен на принципите си)... Разкриваха зависимостта на Борисов от ДПС, разправяхе че бил кукла на конци на Ердоган, изтипосваха снимки на депутатите от ГЕРБ отказали да признаят Арменския геноцид... И какво стана накрая - кокала се оказа прекалено сладък за дребни душици като тях!
5
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Долни предатели! В периода 2009 - 2013г. прохождащото НФСБ и ТВ СКАТ бяхте най-крайната опозиция на кабинета Боко - 1, дори много по-силна опозиция от БСП! Излъгахте ни, и много хора ви подкрепихме! Интересува ме ЗАЩО ПРЕДАДОХТЕ ГЛАСА НИ и после се одупихте на ГЕРБ??? Докато не получим тези отговори, забравете за подкрепа!
4
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
мн гнусна лъжкиня ,отвратителна и проста ,ама алчна и нахална
3
5
 
17
 
! Отговори
вайвай преди 2 години
много "патреоте", много нещо, пък нещата са "не става нищо". Що така? Чудя се...
2
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ако има партия, която да лустрира завинаги комунизма го приравни към фашизма - ще гласувам за нея.
1
6
 
19
 
! Отговори
Дост преди 2 години
Тази е смешна. Въобще да не й дават думата.