ЦИК преразглежда регистрацията на ДБ в 7 избирателни района

Коалицията ще търси възстановяването на справедливостта в съда
176
ЦИК преразглежда регистрацията на ДБ в 7 избирателни района
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Централната избирателна комисия се готви да осакати участието на  „Демократична България – Обединение“ в изборите за 47-о Народно събрание.

Още по темата

След отказа за регистрация на листата на „Демократична България“ в Стара Загора заради подадени документи с електронен подпис, има предложение от член на ЦИК да бъде преразгледана регистрацията на листите ни в още 7 МИР-а, където документите също са подадени с електронен подпис, съобщиха от пресцентъра на ДБ.
 
„Потъпквайки правото, партиите на статуквото започват открита война чрез своите представители в ЦИК и РИК срещу „Демократична България“. Това е  безпрецедентна атака срещу законността и модернизацията на страната, за която от години се борим“, посочват от ДБ.

„Демократична България“ ще търси възстановяването на справедливостта в съда.

Призоваваме всички демократи в България да не допуснат опорочаването на парламентарните избори! Не можем да допуснем избиратели да бъдат лишени от избирателни права! Не можем да останем безучастни, когато се гаврят с демокрацията!“, категорични са от политическата сила.


 


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
16
 
! Отговори
Бай Хъ преди 1 месец
ЦИК ще ги срита тия с голямо мнозинство. Като се скараш с всички тва е резултата.
8
0
 
22
 
! Отговори
Ааа преди 1 месец
Като лишиха от избирателни права повечето възрастни хора, беше много хубаво. пък сега вече не е толкова хубаво. Тъй ще е тя.
7
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Чакай малко бе Ристьо. Нали в 45 парламент, първото нещо което направха партиите на протеста и промяната, беше да сменат Шефа и членовете на ЦИК и нов изборен закон приехте. За да неможе ГЕРБ да манипулират изборния процес! Сега пак ГЕРБ ли ви е виновен, или почнахте да се ядете един друг??
6
3
 
5
 
! Отговори
Имате ли мозък преди 1 месец
България е въвела извън съдебно СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ и изтезания, нали се сещате, че заради МВР и ДАНС може да се разминете с 20 милиарда помощи от ЕС!
5
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ристьо.. всичката ви работа такава на вас.. комунистите. Кирчо и той същия Батак, че и по-зле от тебе. Хвания единия, удари другия.
4
20
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е в къкъв съд ще търсите правата си, като и съдът е герберастки ?
3
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
оффф тоя толкова противен,че няма накъде просто.Стига сте го натрисали тоя мазен лицемер.
2
20
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
в банките допускат електронен подпис, в НАП допускат, ЦИК не допуска.Специално се указа, че покрай корона криза трябва даже да се опрости ситуацията с електронният подпис.
1
4
 
20
 
! Отговори
Хм преди 1 месец
Тези ще търсят справедливост в съда? Че те не го ли закриха вече?